ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

ΤΟ ΤΕΑΔΥ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!

Να κάνει διαγωνισμό για να αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία τη φύλαξη του αρχείου των συνταξιούχων αποφάσισε χτες, κατά πλειοψηφία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ). Την απόφαση αυτή, που κινείται στο πλαίσιο των πολιτικών σύμπραξης του κράτους με τις ιδιωτικές εταιρείες, της ιδιωτικοποίησης τομέων και υπηρεσιών, καταψήφισε η Χρυσούλα Λαμπούδη, στέλεχος του ΠΑΜΕ και εκπρόσωπος των εργαζομένων από την ΑΔΕΔΥ. Να σημειωθεί ότι την απόφαση υπερψήφισαν οι εκπρόσωποι εργαζομένων στελέχη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ.
Η Χρυσούλα Λαμπούδη επισήμανε ότι υπάρχει πραγματικό πρόβλημα καθώς έχουν συσσωρευθεί χιλιάδες φάκελοι που δεν έχουν αρχειοθετηθεί και ταυτόχρονα υπάρχει σημαντική έλλειψη προσωπικού, όπως συμβαίνει παντού στο Δημόσιο. Και στη συνέχεια πρότεινε να γίνει άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και να αξιοποιηθεί σωστά η μεγάλη ακίνητη περιουσία που διαθέτει το ΤΕΑΔΥ ώστε να στεγαστεί το αρχείο.
Ένας από τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ επιχείρησε εκ των υστέρων να δικαιολογήσει την ψήφο του, λέγοντας ότι συμφωνεί με την Χρ. Λαμπούδη, αλλά δεν υπάρχει ο κατάλληλος συσχετισμός δύναμης στο συνδικαλιστικό κίνημα για να υλοποιηθούν οι προτάσεις της!!! Ενώ το στέλεχος της ΔΑΚΕ κατέφυγε σε ειρωνείες και ανυπόστατους ισχυρισμούς για να δείξει ότι οι προτάσεις του στελέχους του ΠΑΜΕ είναι, δήθεν, αναχρονιστικές.
πηγή : Εφημερίδα "Ριζοσπάστης", 16/3/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου