ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ



    Χαιρετίζουμε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους και τη νεολαία που συμμετέχει μαζικά στις κινητοποιήσεις στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και στις πλατείες δεκάδων άλλων πόλεων, μέσα από το κίνημα των «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ».
     Οι εργαζόμενοι τον τελευταίο χρόνο έχασαν ότι κέρδισαν
με τους αγώνες τον προηγούμενο αιώνα. Ο Δημόσιος πλούτος εκποιείται, οι κοινωνικές υπηρεσίες ιδιωτικοποιούνται, και τα Δημόσια αγαθά εμπορευματοποιούνται.
Η Ελλάδα «πωλείται» σε τιμή ευκαιρίας
     Oι διεθνείς τοκογλύφοι-δανειστές και το μεγάλο κεφάλαιο θησαυρίζουν και την ίδια στιγμή ο λαός περιθωριοποιείται, η ελαστική εργασία διευρύνεται και η ανεργία εκτινάσσεται στα ύψη.
     Ο Ελληνικός λαός πρέπει να δείξει ποιοι είναι οι πραγματικά υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάσταση και αυτοί είναι το μεγάλο κεφάλαιο και οι πολιτικές δυνάμεις που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο.
    Οι εργαζόμενοι δεν δημιούργησαν το χρέος
και δεν πρέπει να το πληρώσουν αυτοί.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους  και τους συνταξιούχους σε ενωτικούς, συντονισμένους και μαζικούς αγώνες

        Έτσι ή αλλιώς, οι σημερινές πολιτικές που εφαρμόζονται μας οδηγούν αναγκαστικά σε μια νέα ριζοσπαστική και ανατρεπτική λογική που αναπτύσσεται καθημερινά στις διεκδικήσεις και τους αγώνες με πολύ ευρύτερες και τολμηρότερες αναζητήσεις. Μας οδηγούν σε μια άλλη πολιτική λογική και πρακτική, που αμφισβητεί ριζικά το σημερινό πολιτικό περιβάλλον και το θεσμικό πλαίσιό του και ονειρεύεται τη συνολική ανατροπή του.

      Καλούμε όλους τους εργαζόμενους  και τους συνταξιουχους να δώσουν μαζικό παρόν σ’ όλες τις κινητοποιήσεις και στις ολονύκτιες διαμαρτυρίες των πολιτών και της νεολαίας και να συμβάλλουν στο σωστό πολιτικό προσανατολισμό των κινητοποιήσεων για λύσεις σε όφελος της κοινωνίας και όχι του συστήματος που ευθύνεται για τα σημερινά προβλήματα.
για την ανατροπή του μνημονίου και των πολιτικών της κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης και Δ.Ν.Τ.

 

2 σχόλια:

  1. Αν σύνθημα στις συγκεντρώσεις των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" πολιτών ήταν "όχι πια παζάρεμα του ΦΠΑ με τα λαμόγια της αγοράς όποιο κι αν είναι για τον αγοραστή το κόστος" θα πήγαινα με χέρια και με πόδια γιατίθα ήμουν σίγουρος πως τα "ΜΝΗΜΟΝΙΑ" θα πήγαιναν σε ένα κιόλας χρόνο περίπατο και η επάνοδος στην οιονομική επάρκεια της χώρας θα ήταν συντομότατα εφικτή!

    ΜΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριοι μπορούμε να γυρίσουμε πίσω μερικά χρόνια ΟΧΙ μας αφανίζουν οικονομικά και μας έχουν διαλύσει πλήρως. Ποιός θα μας δώσει τα χρόνια αυτά πάλι;Τα χρόνια του μνημόνιου; Οταν θα είμαστε 80 και 100 ετών ή μέσα στον τάφο που θέλουν να μας στείλουν οι πολιτικοί μας; ΕΛΕΟΣ επιτέλους πρέπει να τους διώξουμε με την ψήφο μας για πάντα και όχι με ιδεολογίες και κουταμάρες που εξακολουθούν να λένε μερικοί.Πρέπει να φύγουν ξυπνήστε επιτέλους οχι συναισθηματικά πλέον.Δεν έχουμε άλλη ζωή. Ειμαστε ενα βήμα απο τον τάφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή