ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

KATI KINEITAI KAI ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

Κάτι κινείται και στην επαρχία

                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 στον φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης συνάντηση συνταξιούχων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συζητήθηκαν τα σοβαρά ζητήματα των συνταξιούχων που έχουν σχέση με τις συνεχείς περικοπές των συντάξεων (κυρίων και επικουρικών), ασφαλιστικά θέματα και ιδιαίτερα η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των συνταξιούχων που τον τελευταίο καιρό υφίσταται αλλεπάλληλα πλήγματα: έλλειψη συμβεβλημένων ιατρών, παράλογοι περιορισμοί στη χορήγηση φαρμάκων και μάλιστα αμφίβολης ποιότητας («γενόσημα» κτλ.), αύξηση της συμμετοχής στην νοσοκομειακή περίθαλψη, ταλαιπωρία από υπηρεσία σε υπηρεσία κτλ.
Στη συζήτηση, που ένινε χωρίς προαπαιτούμενα και δεσμεύσεις, έλαβαν μέρος όλοι σχεδόν οι παρευρεθέντες, οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεση τους σε όλα αυτά και την ανάγκη να δραστηριοποιηθούν για την αντιμετώπιση της συνεχούς επίθεσης και υποβάθμισης που δέχονται από την πολιτεία.
Συζητήθηκε επίσης η συλλογική και οργανωμένη εκπροσώπηση των συνταξιούχων εκπαιδευτικών και αποφασίστηκε ομόφωνα μέσα στις προσεχείς δεκαπέντε ημέρες να υπάρξει νέα συνάντηση. Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και συζήτηση με τον τοπικό Σύλλογο των Πολιτικών Συνταξιούχων, οι οποίοι και εκλήθησαν να παρευρεθούν στην νέα συνάντηση, μαζί με προσκεκλημένους από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων από την Αθήνα, καθώς και την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 7.00' το βράδυ, στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου