ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Κάλεσμα ΠΕΣΕΚ στη διαδήλωση [4/4, 6.30μμ.] στο πάρκο Ελευθερίας για τη λευτεριά του Παλαιστινιακού λαού και κατά της γενοκτονίας του

 


STOP στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού | Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Διαδήλωση [4/4, 6.30μμ.] στο πάρκο Ελευθερίας (μετρό «Μέγαρο Μουσικής»)

Σ΄ ολόκληρο τον πλανήτη, οι λαοί διαδηλώνουν μαζικά, καθημερινά, απαιτώντας να σταματήσει η γενοκτονία και για Λευτεριά στην Παλαιστίνη, την ώρα που νέοι πόλεμοι ξεσπούν στην περιοχή και διεθνώς, στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων για το ξαναμοίρασμα του πλανήτη. Στη Μέση Ανατολή, οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές επιδιώκουν να ελέγξουν τις καταστάσεις στην περιοχή, προχωρούν σε νέους τυχοδιωκτισμούς και ανοίγουν νέα πολεμικά μέτωπα, στέλνοντας φρεγάτες στην Ερυθρά Θάλασσα. Η κυβέρνηση της ΝΔ συμμετέχει ανοιχτά στον πόλεμο στο πλευρό του Ισραήλ.  Η ελληνική φρεγάτα «Ύδρα» που προστέθηκε στο στόλο τους στην Ερυθρά Θάλασσα και η μετατροπή του στρατηγείου της Λάρισας σε διοικητήριο και της υπόλοιπης χώρας σε πολεμικό ορμητήριο βοηθούν ακόμα και στρατιωτικά το Ισραήλ να συνεχίσει τους βομβαρδισμούς και την πολιορκία των Παλαιστινίων και κλιμακώνουν τους κινδύνους για το λαό μας. Στο δυστοπικό αυτό τοπίο για το μέλλον μας, και το μέτωπο της Ουκρανίας, στην οποία εξακολουθεί να παραμένει με το ΝΑΤΟ μάλιστα να διεξάγει την μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση με την εμπλοκή και των 31 κρατών μελών, ενώ η συζήτηση για την επίσημη αποστολή στρατευμάτων χωρών μελών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στον πόλεμο έχει ανοίξει.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 75 χρόνων από την ίδρυση του ΝΑΤΟ, την Πέμπτη 4 Απρίλη, οργανώσεις, συλλογικότητες, κινήσεις, πρωτοβουλίες για την αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό, μεταξύ αυτών και η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ), καλούμε την ίδια ημέρα όλους και όλες, σε συγκέντρωση στις 6.30μμ στο πάρκο Ελευθερίας και σε πορεία στις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ, για να μετατρέψουμε τη μελανή αυτή σελίδα της ανθρωπότητας σε δυναμική και μαχητική διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης και κατά του ιμπεριαλισμού και του πολέμου στη Γάζα, κατά της μαζικής δολοφονίας αμάχων από το Ισραήλ με τις «πλάτες» ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. και Ελληνικής Κυβέρνησης.

Να απαιτήσουμε να σταματήσουν τώρα η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, οι βομβαρδιμοί και η πολιορκία της Γάζας και οι δολοφονίες στη Δυτική Όχθη, καθώς και η επικείμενη εισβολή στη Ράφα απ΄ τους σιωνιστές, καταστάσεις που πυροδοτούν απρόβλεπτες συνέπειες σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, και όχι μόνο. Να απαιτήσουμε να απεμπλακεί η χώρα μας από τη σφαγή των Παλαιστινίων, έξω οι Βάσεις, έξω από το ΝΑΤΟ. Να προπαγανδίσουμε τη σωστή πλευρά της Ιστορίας: Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Αθήνα, 03-04-24



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου