ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Πρόσκληση ΠΕΣΕΚ στην Ιδρυτική Συνέλευση του παραρτήματος στην Αρκαδία [15/4, 7μμ.]

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ) καλεί τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αρκαδίας, τη Δευτέρα 15 Απρίλη 2024 και ώρα 7μμ., στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας (Ελευθερίου Βενιζέλου 39), στην Ιδρυτική Συνέλευση του Παραρτήματος της ΠΕΣΕΚ στην Αρκαδία.

Στη Συνέλευση, ο πρόεδρος της ΠΕΣΕΚ, Γρηγόρης Καλομοίρης, θα ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν στις συντάξεις, στην υγεία και γενικότερα θέματα που ενδιαφέρουν τους συνταξιούχους. Επίσης, θα συζητηθεί ο σχεδιασμός δράσης της Ένωσης για τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματά μας.

Τέλος, θα συζητηθεί η πρόταση για συγκρότηση Παραρτήματος της ΠΕΣΕΚ στην Αρκαδία και παράλληλα θα γίνει εκλογή του Συντονιστικού Οργάνου του.

 

Αθήνα, 02-04-24

Για το ΔΣ της ΠΕΣΕΚ
Ο πρόεδρος
Γρηγόρης Καλομοίρης
Ο γενικός γραμματέας
Σταμάτης Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου