ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3230073, 210-3236544, 210-3221255 , 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
                                                                                                        Αθήνα    11.5.2018
       Τρίτη,  15   Μαΐου  2018, ώρα   10.00,  Πλατεία  Εθνικής  Αντίστασης (Δημαρχείο) 
Κανένας   επανυπολογισμός , καμία μείωση  στις κύριες και επικουρικές  συντάξεις, κατάργηση του ν. 4387  (ν. Κατρούγκαλου)
                              Συναδέλφισσα-   συνάδελφε

·   Οι νέες  μειώσεις των συντάξεων  οδηγούν  σε εξαθλίωση  τους συνταξιούχους. Μας ληστεύουν τη   ζωή μας.  Δεν  πρέπει  σε καμιά περίπτωση  να επιτρέψουμε   στην κυβέρνηση    ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  να ολοκληρώσει  το έγκλημα σε βάρος μας. Είναι στο χέρι μας  να ανατρέψουμε  μια πολιτική  που στηρίζεται  στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, στις ελαστικές σχέσεις εργασίας  και  στην κατάργηση  όλων των κεκτημένων με  αίμα του εργατικού κινήματος.  Οι δηλώσεις  υπουργών της  κυβέρνησης ότι πρέπει  να είναι  «συνεπείς»  στις περικοπές που έχουν ψηφίσει   για τις συντάξεις  απέναντι στους δανειστές δείχνουν ότι για  την κυβέρνηση  η σφαγή των συνταξιούχων είναι θέμα  «τιμής».
·   Για μας όμως είναι θέμα  ζωής.  Δε θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση  και στην τρόικα  να ευτελίσουν τη ζωή μας.  Είναι στο χέρι μας  να ανατρέψουμε την πολιτική τους. Χωρίς την ανοχή μας, δεν μπορεί καμία κυβέρνηση και τρόικα  να υλοποιήσουν την πολιτική τους.  15  Μαΐου,  25  Μαΐου και 19  Ιουνίου  θα είμαστε στους δρόμους.  Κάθε φορά και πιο πολλοί.  Δε θα μείνουμε  μόνο  σ’ αυτές  τις κινητοποιήσεις. Επιδιώκουμε  συντονισμένο αγώνα όλων των συνταξιούχων με στόχο  την ανατροπή των μνημονίων και της πολιτικής κυβέρνησης  και Ε.Ε, που τα εφαρμόζουν και έχουν οδηγήσει  σε απόγνωση  εκατομμύρια συμπολίτες μας. Εκατοντάδες  χιλιάδες νέοι εγκαταλείπουν  τη χώρα μας  και  εκατοντάδες  χιλιάδες ζουν άνεργοι  από τις  συντάξεις  των  γονιών τους και παππούδων τους.  Δεν έχουμε το δικαίωμα να βλέπουμε  την καταστροφή, τη  δική μας , των παιδιών μας και να σιωπαίνουμε. Από  τη δυνατότητα  του συνδικαλιστικού  κινήματος  να ηγηθεί  του αγώνα και να καλέσει  εργαζόμενους και συνταξιούχους στους δρόμους  σε ανυποχώρητο αγώνα   θα κριθεί  εφαρμογή του 3ου  μνημονίου  για την περικοπή των συντάξεων από τον ερχόμενο  Δεκέμβρη. Η  Κυβέρνηση Σύριζα  φοβάται  την οργή μας.  Και θα την   δοκιμάσει σύντομα.
·   Την Τρίτη, 15  Μαΐου, ώρα  10.00,   όλοι  στην Πλατεία  Εθνικής Αντίστασης.  Θα ακολουθήσει  πορεία   στο Υπουργείο   Εθνικής οικονομίας  στην Πλατεία Συντάγματος.  Από  δω  και πέρα στους  δρόμους μέχρι τέλους. Μέχρι τη  νίκη. 

                                    Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

                       Ο  πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας


                  Τάσος   Σταυρόπουλος           Γιώργος  Τριβιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου