ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ : " ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ "





Επιτροπή Πολιτιστικών Δράσεων της Π.Ε.Σ.ΕΚ.
ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ: “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ”
     Συνάδελφοι, γεια σας

   Σας καλούμε την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016, στο θέατρο Τέχνης Kάρολος Κουν -Υπόγειο” (Πεσμαζόγλου 5, στάση Μετρό Πανεπιστήμιο,
τηλ. 210-3228706), για να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση “Τα παιδιά του ήλιου” του Μαξίμ Γκόρκι, σε σκηνοθεσία Ν. Μαστοράκη. (Διάρκεια 140 λεπτά)
    Το 1905 ο Μ. Γκόρκι-συνεχίζοντας από κει που σταμάτησε ο Τσέχωφ- γράφει “Τα παιδιά του ήλιου”, ενώ βρίσκεται ακόμη στη φυλακή μετά την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων στην Αγία Πετρούπολη από τη φρουρά του τσάρου.
    Το έργο δίνει μια κωμικοτραγική εικόνα των διανοούμενων στην προεπαναστατική Ρωσία, τοποθετώντας τη δράση στον προστατευμένο μικρόκοσμο μιας αστικής οικογένειας, ενώ μια φοβερή επιδημία χολέρας οδηγεί τις χαμηλότερες τάξεις σε απόγνωση.
    Ο σκηνοθέτης μας προσφέρει μια σπουδαία παράσταση, αναδεικνύοντας διαχρονικά υπαρξιακά και κοινωνικά θέματα που χαρακτηρίζουν κάθε γνήσιο έργο τέχνης.

  •        Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ

  •       Ώρα έναρξης : 8.00 μ.μ.

  •        Ώρα προσέλευσης : 7.30 μ.μ.

    Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, στα τηλέφωνα:
   6977350521, Ροζίτα Σουραή
  6946456754, Ματίνα Μπράτη
  6945936508 , Βούλα Ευθυμίου
   Υ.Γ. Οι θέσεις που έχουν κρατηθεί είναι σαράντα (40). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

   Σας περιμένουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου