ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ



Αθήνα :  25/6/2017

Η  Π.Ε.Σ.ΕΚ ( η Πανελληνιά Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών )  στα  5 χρόνια της δράσης της,   έχει καταφέρει  να συσπειρώσει πάνω από 1100  συνταξιούχους εκπαιδευτικούς Α βαθμιας και Β βαθμιας εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα .
Με  την ενωτική της δράση   φιλοδοξεί το επόμενο διάστημα   να απλωθεί με παραρτήματα σε όλους τους νομούς
Σαν ΠΕΣΕΚ έχουμε ανταποκριθεί πάντα όταν ΕΛΜΕ και Δασκαλικοί  Σύλλογοι μας  έχουν καλέσει για ενημέρωση πάνω στα προβλήματα των συντάξεων και των ταμείων μας.
Γι αυτό πιστεύω  ότι έκανε πολύ άσχημη εντύπωση  στους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς  το γεγονός ότι κανένας από  το ΔΣ  της Ομοσπονδίας  (ΔΟΕ)  και από καμία παράταξη    δεν έβαλε θέμα  να μας καλέσετε να  παρευρεθούμε και να χαιρετίσουμε το Συνέδριο σας.  Όταν μάλιστα με πρωτοβουλία του Πρόεδρου μας ζητήσαμε να παρέμβουμε στη Γενική Συνέλευση τελικά δεν του επετράπη να μιλήσει.
Αυτό θα καταγράφει από τους χιλιάδες συνταξιούχους εκπαιδευτικούς αλλά πιστεύω και από όσους σε λίγο διάστημα και αυτοί θα γίνουν συνταξιούχοι , σαν μια πολύ κακή εμπειρία για την ανάγκη της ενότητας της εκπαιδευτικής κοινότητας και όχι μόνο.
Εμείς δεν θα σταματήσουμε να  απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας  με όλους τους εν ενεργεία συναδέλφους γιατί πιστεύουμε  ότι  η όποια παρέμβαση του κινήματος των συνταξιούχων  , έχει νόημα μόνο  εντός ενός νέου, ενιαίου,  πανεκπαιδευτικού και λαϊκού κινήματος, γιατί μόνο  έτσι αναδεικνύονται τα προβλήματα στο σύνολο τους . Δηλαδή χρονικά , πριν ο άνθρωπος  μπει στην εργασία , όσο διάστημα εργάζεται η είναι άνεργος η άρρωστος , και όταν μπει στην εφεδρεία, ως συνταξιούχος.
         Θα είμαστε πάντα στην διάθεση όσων  πιστεύουν στην  κεντρική  αλλά και στην κατά τόπους συνεργασία   ΕΛΜΕ και Συλλόγων με τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς .
                     ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
                    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΣΕΚ

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς συνάδελφε λειτουργούν ακόμα τα μικροπαραταξιακα συμφέροντα . Εδώ καίγεται το δάσος και κάποιοι νομίζουν ότι θα σώσουν το θάμνο της αυλής τους! Κ.Δ ΒΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή