ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ : " Ηταν όλοι τους παιδιά μου "



Επιτροπή πολιτιστικών δράσεων της Π.Ε.Σ.ΕΚ.
ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ: “Ήταν όλοι τους παιδιά μου”
     Φίλες και φίλοι,
     Σας καλούμε την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017, στο Θέατρο “ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ”, Σαρρή 11, Ψυρρή, τηλ. 210-3211750, στάση ΗΣΑΠ “Θησείον”, για να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση“΄Ηταν όλοι τους παιδιά μου”του Άρθουρ Μίλλερ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου. Πρωταγωνιστούν:  Δημήτρης Καταλειφός , Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιώργος Βουρδαμής.
     Πρόκειται για ένα από τα αριστουργήματα της θεατρικής γραφής του 20ου αιώνα. Μια σύγχρονη τραγωδία που έχει επίκεντρό της μια οικογένεια στη μεταπολεμική Αμερική. Μυστικά και ψέματα μιας οικογένειας, ένα παρελθόν που απειλεί το παρόν της και βέβαια, όταν η αλήθεια ανασυρθεί στο φως, είναι πολύ αργά για όλους.
     Ο Μίλλερ μaς φέρνει αντιμέτωπους με μια σειρά ερωτημάτων: Ποια η ατομική ευθύνη; Ποια η κοινωνική; Πού αρχίζει και πού τελειώνει το ατομικό και το δημόσιο συμφέρον; Δικαιούμαστε εν ονόματι της προστασίας των δικών μας ανθρώπων να παραγνωρίζουμε το συνολικό συμφέρον; Το κάνει χωρίς διδακτισμούς, μέσα από ένα συναρπαστικό και βαθιά συγκινητικό έργο.
·       Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ.
·       Ώρα έναρξης : 8.00 μ.μ.
·       Ώρα προσέλευσης : 7.30 μ.μ.
·       Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
Μπράτη Ματίνα:  210-2016448 / 6946456754
Τσιγγίλη Πόπη:    210-6430884 / 6972124139
     Λόγω περιορισμένου αριθμού  εισιτηρίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου