ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Όλοι στα απεργιακά συλλαλητήρια των Υγειονομικών

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-3318632

EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr     

28,11,2023

Όλοι στα απεργιακά συλλαλητήρια των Υγειονομικών

Εμείς οι συνταξιούχοι, που χρειαζόμαστε περισσότερο από πολλούς  άλλους την υγειονομική περίθαλψη και φροντίδα και που την έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε ακόμα για μια ολόκληρη ζωή μέσω των ασφαλιστικών μας ταμείων:

Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με την διαρκή συρρίκνωση και υποβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, την εξουθένωση του υγειονομικού προσωπικού, με την εισβολή του ιδιωτικού τομέα υγείας στις δημόσιες δομές.

Απαιτούμε την κάλυψη όλων των κενών με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Την επαρκή χρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό, την αύξηση στους μισθούς όλων των υγειονομικών. Την ολόπλευρη στήριξη της λειτουργίας των Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας – Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Καλούμε τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς να πάρουν μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις που οργανώνονται από την ΟΕΝΓΕ, την ΠΟΕΔΗΝ και τις Ενώσεις των Υγειονομικών σε όλη την Ελλάδα.

Στην Αθήνα απεργιακή συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας την Πέμπτη 30.11.2023, ώρα 12:00.         

Το ΔΣ της ΠΕΣΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου