ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Ανακοίνωση – Καταγγελία

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-3318632

EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr 

25.11.2023

Ανακοίνωση – Καταγγελία    

Το ΔΣ της ΠΕΣΕΚ καταγγέλλει την απαράδεκτη πειθαρχική δίωξη ενάντια στο συνάδελφο δάσκαλο Ηλία Σμήλιο. Το φοβερό «έγκλημά» του ήταν ότι υπερασπίστηκε τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών από τους πλειστηριασμούς και την αρπαγή που επιχειρούν τράπεζες και funds με τις ευλογίες όλων όσοι κυβέρνησαν μέχρι τώρα.

Αυτή τη στάση θεωρεί η Διεύθυνση ΠΕ Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης ως «ανάρμοστη ή αναξιοπρεπή συμπεριφορά υπαλλήλου εκτός υπηρεσίας» επικαλούμενη τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα. Που χάθηκε η αξιοπρέπεια για να την βρουν αυτοί;

Η πειθαρχική αυτή δίωξη έρχεται σε συνέχεια άλλων προηγούμενων  διώξεων, γεγονός που αποδεικνύει ότι η δίωξη του συναδέλφου είναι στοχευμένη και πολιτική.

Σκοπεύει στον εκφοβισμό όλων εκείνων που δεν εννοούν να αποδεχτούν και να υποταχτούν στις καταστροφικές αντιλαϊκές πολιτικές και παλεύουν για τα δικαιώματα του λαού και των εργαζομένων.

Απαιτούμε να αποσυρθεί η συγκεκριμένη δίωξη και δηλώνουμε ότι είμαστε ενάντια σε κάθε προσπάθεια να φιμωθεί και να ποινικοποιηθεί η αλληλεγγύη και η συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες.  

              

Το ΔΣ της ΠΕΣΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου