ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Όλοι στο δρόμο, ξεσηκωμός

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-3318632

EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr 

Όλοι στο δρόμο, ξεσηκωμός

Οι συνταξιούχοι, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, παλεύουμε για να μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια από τη σύνταξή μας.

Παλεύουμε για ανατραπεί όλο το ασφυκτικό  αντισυνταξιουχικό πλαίσιο που ψηφίσαν και εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων.

Για να αυξηθούν οι συντάξεις και οι μισθοί.

Για να επανέλθει η 13η και 14η σύνταξη τώρα.

Για να ενσωματωθεί η προσωπική διαφορά στη σύνταξη.

Για να καταργηθεί ο ΦΠΑ στα είδη πλατειάς λαϊκής κατανάλωσης  και οι ειδικοί φόροι στα καύσιμα και την ενέργεια.

Δεν ανεχόμαστε την ακρίβεια και τον πληθωρισμό που εξανεμίζουν το πενιχρό εισόδημά μας, τους φόρους και τις περικοπές που μας κάνουν να μετράμε και τις δεκάρες από τα μέσα του μήνα για να τα βγάλουμε πέρα.

Δεν συμβιβαζόμαστε με το διαλυμένο σύστημα υγείας που το υπονομεύουν οι κυβερνητικές πολιτικές, μπουκώνοντας ταυτόχρονα τους κλινικάρχες και του μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους στο χώρο της Υγείας  με εκατομμύρια των ασφαλιστικών ταμείων.

Απαιτούμε άμεσα προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού και χρηματοδότηση,  για λειτουργήσουν απρόσκοπτα  τα νοσοκομεία και οι μονάδες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Η κυβέρνηση και όσοι, ανοιχτά  ή καλυμμένα, σιγοντάρουν τις πολιτικές της , επικαλείται κυνικά το αποτέλεσμα των εκλογών για να μας πει «καλά να πάθετε αφού με ψηφίσατε, με απαλλάξατε έτσι από κάθε ευθύνη, είσαστε συνυπεύθυνοι».   

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Διεκδικούμε όλα όσα μας έχουν αφαιρέσει, την κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών μας.

Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους. Ένα μεγάλο μαζικό, μαχητικό μέτωπο συνταξιούχων, εργαζομένων, ανέργων, νέων, που συγκρούεται με το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου, και παλεύει για την ανατροπή της.

Καλούμε τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς να συμβάλουν στην επιτυχία των κινητοποιήσεων που αναπτύσσονται αυτό το μήνα σε όλη τη χώρα.

Καλούμε στην παναττική συγκέντρωση των συνταξιουχικών   οργανώσεων, την Τρίτη 14.11.2023, ώρα 10:30 πμ, στην πλ. Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά).

Καλούμε στην πανελλαδικό, πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Παρασκευή 24.11.2023, ώρα 12 μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Όλοι στο δρόμο, όλοι στον αγώνα.         

Το ΔΣ της ΠΕΣΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου