ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση – πρόσκληση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
                                                                   Αθήνα    11.10.2019
                                      Ανακοίνωση – πρόσκληση
·        Με   αφορμή την    παγκόσμια  ημέρα των συνταξιούχων  (1η Οκτώβρη),  η Π.Ε.Σ.ΕΚ  κάθε  χρόνο θα οργανώνει  εκδηλώσεις για να τιμά  συνταξιούχους   συναδέλφους.  Οι εκδηλώσεις αυτές  σηματοδοτούν ότι  οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν με ποικίλους τρόπους τη δημιουργική τους προσφορά.
·          Ξεκινάμε  φέτος  με την πρώτη   εκδήλωση,   για να τιμήσουμε  δύο   συναδέλφισσες  συγγραφείς,  την Τετάρτη,  23  Οκτώβρη,  ώρα   18.00,  στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών , 1ος   όροφος,  Δ. Σούτσου 46 και Λ. Αλεξάνδρας, απέναντι από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ των Αμπελοκήπων, που  θα   παρουσιάσουν  τα  βιβλία τους:  

1.     Τέτη   Παγκάλου:    Τίτλος  βιβλίου:  Ο αγριόγατος  πηγαίνει  πάντα μόνος. Εκδόσεις   Γαβριηλίδης, Αθήνα 2017.  Μυθιστόρημα  που αναφέρεται   στις  «αρχές του 19ου  αιώνα, τότε που οι σπίθες της επανάστασης-  που έμελλε να  αποτινάξει τον τουρκικό ζυγό- μόλις είχαν  αρχίσει να φέγγουν κάτω από την πατίνα ενός παρόντος σκεβρού,  που  θα γινόταν και αυτό  παρελθόν, φορτωμένο  με όλο το πλήθος   των ψυχών  που  κουβαλούσε»
2.     Έφη  Τσιτκάνου:  Τίτλος βιβλίου:  Χαϊρλίδικα, εκδόσεις   Φίλντισι, Αθήνα  2018. Οδοιπορικό   στο Αηδονοχώρι Σερρών. Η  συγγραφέας  καταγράφει  «ό,τι συμβαίνει  στο χωριό της στη διάρκεια του χρόνου και  στηρίζεται   σε εργασία που  κατέθεσε  στο   Λαογραφικό σπουδαστήριο του Καποδιστριακού   Πανεπιστημίου».
·        Μετά  την παρουσίαση  των βιβλίων,   θα  ακολουθήσει  καλλιτεχνικό πρόγραμμα   με  ζωντανή  μουσική  και  τραγούδια, που  θα παρουσιάσει ο  συνάδελφος Γιώργος  Καλκάνης.
·          Η  Π.Ε.Σ.ΕΚ   καλεί  όλους τους   συναδέλφους να   τιμήσουν με την παρουσία τους   την εκδήλωση.


Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ
Ο  πρόεδρος                     Ο  Γ. Γραμματέας

Τάσος   Σταυρόπουλος           Γιώργος  Τριβιζάκης

1 σχόλιο:

  1. Υποβάλλω ταπεινά μια πρόταση και να μην θεωρηθεί εκ μέρους σας ιδιοτέλεια επειδή τυχαίνει να έχω γράψει δυο βιβλία λογοτεχνικού- λαογραφικού χαρακτήρα. Κατ' αρχήν σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας να παρουσιάσετε το έργο συναδέλφων συνταξιούχων εκπαιδευτικών και εύχομαι και ελπίζω να το συνεχίσετε. Προτείνω να καλέσετε όλους τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς να σας στείλουν και να σας ενημερώσουν για τα βιβλία τους. Σε ένα δελτίο να συμπεριλάβετε το έργο τους , να δημοσιευτεί στο site της ΠΕΣΕΚ και να κάνετε και άλλες παρουσιάσεις στην επαρχία στερείται τέτοιων εκδηλώσεων και εμείς οι συνταξιούχοι το έχουμε πολύ ανάγκη. Αυτό θα μας φέρει σε επαφή με όλους τους συνταξιούχους. Με μια ανακοίνωσή σας εμείς θα ανταποκριθούμε στην μαραζωμένη επαρχία. Β.Κ δάσκαλος , Πρέβεζα. συγνώμη για την ανωνυμία , δε θα ήθελα να φανεί ότι επιζητώ την προβολή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή