ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Επίσκεψη – ξενάγηση στο Βοτανικό Κήπο Διομήδους (Χαϊδάρι)

Επιτροπή πολιτιστικών δράσεων της Π.Ε.Σ.ΕΚ.
Επίσκεψη – ξενάγηση στο Βοτανικό Κήπο Διομήδους (Χαϊδάρι)
  
  Φίλες και φίλοι,

    Η Επιτροπή Πολιτιστικών Δράσεων της ΠΕΣΕΚ σας καλεί σε μια γλυκιά, φθινοπωρινή εξόρμηση στον εξαιρετικής ομορφιάς Βοτανικό Κήπο του Διομήδους, στο Χαϊδάρι, την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, στις 11.00 π.μ.
    Θα έχουμε την ευκαιρία, με τη συνοδεία ξεναγού, να γνωρίσουμε ένα μεγάλο μέρος των φυτικών ειδών που φύονται  σε διάφορες περιοχές του πλανήτη και φιλοξενούνται εκεί… Θα περπατήσουμε σε ένα απρόσμενο κόσμο με επιβλητικά δέντρα, πολύχρωμα λουλούδια, βότανα, λίμνες με νούφαρα… Και θα απολαύσουμε τον καφέ ή το ποτό μας στο όμορφο κυλικείο του…
    Συνάντηση: 10.45 π.μ. στην είσοδο του Βοτανικού Κήπου, Ιερά οδός 403.
    Κόστος: 1 Ευρώ για την ξενάγηση.
    Πρόσβαση: με τα λεωφορεία, πλατεία Κουμουνδούρου - Ασπρόπυργος και πλατεία Κουμουνδούρου - Ελευσίνα, μέσω Ιεράς Οδού, στάση Διομήδειος. Με το Μετρό, σταθμός Αγία Μαρίνα και στη συνέχεια από Ιερά Οδό τα παραπάνω λεωφορεία.
    Τηλέφωνα επικοινωνίας και συμμετοχής( μέχρι 23/10):
    Μάτσας Δημήτρης, 6973607181 & Παλαπάνη Δήμητρα, 6946652837

Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου