ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ). ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-3318632

EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr                                                                               11.12.2023

 

Κάτω τα χέρια από τους μαχόμενους συνδικαλιστές

Η συνδικαλιστική δίωξη της προέδρου του Δ.Σ. της ΠΟΠΟΚΠ
από τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ δεν θα περάσει

 

Η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (Π.Ε.Σ.Ε.Κ.) ενώνει τη φωνή της με την ΠΟΠΟΚΠ κι άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις ενάντια στη συνδικαλιστική δίωξη, από τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, της προέδρου του Δ.Σ. της ΠΟΠΟΚΠ και του Δ.Σ. του ΠΣΕ ΟΓΑ, Νότας Βασιλοπούλου. Επιβάλλεται η άμεση ανάκληση της απόφασης απομάκρυνσής της, που ανακοινώθηκε χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση ή ενημέρωση, από τη θέση που υπηρετεί αδιαλείπτως από το 2017 στον Οργανισμό, απόφαση που έχει στόχο να καταστεί αδύνατη η ανταπόκρισή της στις συνδικαλιστικές της υποχρεώσεις. Η αναλγησία περισσεύει, αφού δεν συνυπολογίστηκε ούτε η κατάσταση της υγείας της, ούτε ότι είναι μητέρα πολύτεκνης οικογένειας!

Γνωρίζουμε καλά ότι η διωκόμενη συνδικαλίστρια συμμετέχει ενεργά στον αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές κυβερνητικές πολιτικές και τις διοικήσεις που τις εφαρμόζουν για την υπεράσπιση των δημοκρατικών, συνδικαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Την τελευταία περίοδο, σε συνθήκες ακραίας υποστελέχωσης των Δημόσιων Οργανισμών, εντείνονται οι διώξεις μαχόμενων συνδικαλιστών με στόχο να σιγήσουν όσοι και όσες η κυβέρνηση της Ν.Δ. και οι τοποθετημένες από αυτήν Διοικήσεις δεν ελέγχουν, αλλά και να επιταθεί το κλίμα εργασιακής ανασφάλειας και τρομοκρατίας μεταξύ των εργαζομένων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση ακύρωση της απαράδεκτης και αυταρχικής ενέργειας στο πρόσωπο της προέδρου της ΠΟΠΟΚΠ και του ΠΣΕ ΟΓΑ, Νότας Βασιλοπούλου,  που συνιστά απόπειρα φίμωσης κάθε φωνής αντίστασης και υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

 

Αθήνα, 11-12-23

Για το Δ.Σ. της ΠΕΣΕΚ

 Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Γρηγόρης Καλομοίρης                                   Σταμάτης Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου