ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Επίσκεψη – ξενάγηση στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

 

Επιτροπή πολιτιστικών δράσεων της Π.Ε.Σ.ΕΚ.

Επίσκεψη – ξενάγηση στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

 

    Φίλες και φίλοι,

 

    Η Επιτροπή Πολιτιστικών δράσεων της Π.Ε.Σ.ΕΚ. σας καλεί στην επίσκεψη- ξενάγηση στη μόνιμη συλλογή του Ίδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Ερατοσθένους 13 (πίσω από το Καλλιμάρμαρο), την Τετάρτη,14 Δεκεμβρίου 2022.

    Η Συλλογή επικεντρώνεται στη νεότερη και σύγχρονη τέχνη Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Περιλαμβάνει σπάνια έργα τέχνης μεγάλων ονομάτων που σημάδεψαν τον 19ο και 20ο αιώνα όπως : Cézanne, van Gogh, Gauguin, Monet, Degas, Rodin, Toulouse-Lautrec, Bonnard, Picasso, Braque, Léger, Miró, Klee, Giacometti, Bacon, Pollock, Lichtenstein, Chagall, Botero, καθώς και έργα σημαντικών νεότερων και σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως: Παρθένης, Μπουζιάνης, Βασιλείου, Χατζηκυριάκος-Γκίκας, Τσαρούχης, Μόραλης, Τέτσης, Στάμος, Takis, Chryssa κ.ά

    Όπως ισχύει για κάθε συλλογή, έτσι και με τη συγκεκριμένη, τα έργα επιλέχτηκαν από τους ιδρυτές του Μουσείου με μοναδικό γνώμονα τις προσωπικές προτιμήσεις τους και τους δικούς τους αισθητικούς κώδικες.

   Η συνάντηση όλων θα γίνει  στην είσοδο του Μουσείου στις 12.10 αυστηρά για τη συγκέντρωση των χρημάτων και την αγορά των εισιτηρίων. Η είσοδος και η ξενάγηση θα γίνει, αναλόγως του αριθμού των συμμετοχών, σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα θα εισέλθει στις 12.30, η δεύτερη στις 12.45 ..

·     Κόστος εισόδου και ξενάγησης : 15 Ευρώ.        

·     Τηλέφωνα επικοινωνίας και συμμετοχής        :

Δήμητρα Παλαπάνη, 6946652837 & Ιουλία Παπαλουκά, 6993956191 μέχρι την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου

·     Ανώτατος αριθμός συμμετοχών 40 άτομα.

·     Πρόσβαση :

Λεωφορείο: Γραμμή 209-στάση Άγ. Σπυρίδων(15μ.), Γραμμή 550-στάση Στάδιο(200μ.)

Γραμμές 054, 203, 204, 250, 732 – Στάση Ριζάρη(600μ.)

Τρόλεϊ : Γραμμές 2,4,11 – στάση Άγ. Σπυρίδων, Γραμμή 10 – στάση Ριζάρη

Πλησιέστερος σταθμός Μετρό : Ευαγγελισμός (900μ.)  ή Σύνταγμα.

Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου