ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Ενημέρωση σχετικά με το ΜΤΠΥ ( συνάντηση με το Δ.Σ των εργαζομένων στοΤαμείο)

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-3318632

EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

                                                           Αθήνα 3.11.2022

                                       Ενημέρωση   σχετικά με το ΜΤΠΥ  

·        Σήμερα   Πέμπτη, 3/11,   στο γραφείο  μας  έγινε συνάντηση με το Δ.Σ  των εργαζομένων στο ΜΤΠΥ, μετά από δική τους  πρωτοβουλία.  Μας ενημέρωσαν   για τη συνάντηση  που είχαν   με τον   αρμόδιο για την Κοινωνική Ασφάλιση Υφυπουργό Εργασίας κ.  Παναγιώτη  Τσακλόγου,    σχετικά με το υπό κατάθεση  νομοσχέδιο στη Βουλή.  Στο  νομοσχέδιο   προβλέπεται  η  παραχώρηση  της κινητής  και ακίνητης περιουσίας του ΜΤΠΥ   σε ανώνυμες   εταιρείες.       

·        Στη συνάντηση  , όπως  αναμενόταν ,  ο  Υφυπουργός επέμενε  στη διαχείριση- ξεπούλημα της περιουσίας του Ταμείου.

·        Για τη σωτηρία του Ταμείου μας  αποφασίσαμε πιο δυναμικές αντιδράσεις. 

·        Από κοινού  θα καταβάλουμε κάθε  προσπάθεια να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν  όλες οι Ομοσπονδίες του  Δημοσίου  και οι  συνταξιουχικές Οργανώσεις των συνταξιούχων που είναι Μερισματούχοι του Ταμείου.  Γιατί  στην πρώτη σύσκεψη   που έγινε,  27/10,  οι περισσότερες  Ομοσπονδίες  Εργαζομένων και Συνταξιούχων   δεν ανταποκρίθηκαν  στην πρόσκληση. Η  απόσυρση του  νομοσχεδίου  απαιτεί   δυναμικές αντιδράσεις και συντονισμένο   αγώνα από όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους του  Δημοσίου. Η Π.Ε.Σ.ΕΚ  θα καταβάλει  κάθε προσπάθεια για την επιτυχία του αγώνα.

 

                                         Από  το Δ.Σ   της    Π.Ε.Σ.ΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου