ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Επιστολή του Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ προς τα Δ.Σ της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε, Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν και Συνταξιουχικών Οργανώσεων

 

Το  Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ  έστειλε  στα Δ.Σ  της  ΟΕΝΓΕ ( Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών  Γιατρών Ελλάδος),  της    Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν  (Πανελλήνια   Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων)   και των   Συνταξιουχικών Οργανώσεων  την  παρακάτω  επιστολή  με την οποία προτείνει κοινή συνέντευξη τύπου  με  σκοπό να απευθύνουμε  κάλεσμα για ενίσχυση  της απεργίας της  20ης  Οκτωβρίου   και  του  συλλαλητηρίου των  Νοσοκομειακών  Γιατρών και Νοσηλευτικού  Προσωπικού  υπέρ την Δημόσιας  Δωρεάν Υγείας. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-3318632

EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

                                                          Προς   

                                          ΟΕΝΓΕ    oengegr@gmail.com

                                          Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν     poedhn@otenet.gr

 Συμμετοχή   στην κινητοποίηση  της 20ης    Οκτωβρίου   2022

 

·        Το θέμα της Δημόσιας και  υψηλού επιπέδου παροχών υγείας αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων και συνταξιούχων,  γιατί  σχετίζεται με  την επιβίωσή τους.  Παρακολουθούμε εμβρόντητοι  την πλήρη διάλυση  του ΕΣΥ,  το  φιάσκο  με τον  οικογενειακό Γιατρό, τις τεράστιες ελλείψεις  στα Νοσοκομεία,  τη μείωση των δωρεάν  χορηγούμενων φαρμάκων,  την ιδιωτικοποίηση  των ιατρικών εξετάσεων και την ενίσχυση  των ιδιωτικών κέντρων υγείας.  Ιδιαίτερα  εμείς  οι συνταξιούχοι  έχουμε πληρώσει  και πληρώνουμε  ακόμη τη συνεισφορά μας  για τις ανύπαρκτες  παροχές υγείας.  Δε χρειάζεται  βέβαια να αναφερθούμε  πόσοι  συνταξιούχοι  έχασαν τη μάχη με τη ζωή από την πανδημία, εξαιτίας  αυτών  των  αδυναμιών του συστήματος.  

·        Εκτιμάμε ότι  η ανατροπή της πολιτικής αυτής σε βάρος της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας , που εφαρμόζουν αδιάλειπτα όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις, απαιτεί,  κατά τη γνώμη μας,   τη μέγιστη  δυνατή συσπείρωση  των εργαζομένων και συνταξιούχων. Ένα βήμα προς αυτή τη συσπείρωση  θα μπορούσε να αποτελέσει η απεργία που έχετε προκηρύξει για τις 20  Οκτωβρίου. Σας   προτείνουμε μια κοινή συνέντευξη  των Ομοσπονδιών σας και Συνταξιουχικών Οργανώσεων, που θα δεχθούν να συμμετάσχουν, τη  Δευτέρα   17 Οκτωβρίου ή την Τρίτη  18 Οκτωβρίου με  σκοπό  να απευθύνουμε  κάλεσμα για ενίσχυση  της απεργίας  σας και  του  συλλαλητηρίου σας. Εμείς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία  συνταξιούχων.   

 

 

Κοιν:  osika@otenet.gr                        

          info@posoaee.gr

         omopolit@otenet.gr                            

         sselta@otenet.gr                                               

         dikigorikoskosmos@otenet.gr           

         info@passeat.gr

         pesnat.pesnat@gmail.com

           estamede1@gmail.com

 

                                     

                                Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

 

                   Ο  πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας

 

               Τάσος   Σταυρόπουλος           Σταμάτης  Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου