ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ενημερωτικό σημείωμα από την κινητοποίηση στο Ασκληπιείο Ν/Σ Βούλας

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-3318632

EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

                                                                                   Αθήνα   22.4.2021 

 Ενημερωτικό σημείωμα από την  κινητοποίηση  στο Ασκληπιείο   Ν/Σ   Βούλας 

·         Με  πρωτοβουλία του   Σωματείου  Εργαζομένων  στο  Ασκληπιείο   Ν/Σ   Βούλας  εργαζόμενοι  και φορείς  προχώρησαν  σε κινητοποίηση  έξω   από το   Ν/Σ, την   Τετάρτη  21  Απριλίου, απαιτώντας  να επανέλθει  η καθημερινή   ορθοπεδική  εφημερία. 

·        Αντιπροσωπεία της Π.Ε.Σ.ΕΚ  παραβρέθηκε    στην κινητοποίηση  και ο  πρόεδρος   Τάσος   Σταυρόπουλος   εξέφρασε  τη συμπαράσταση   του  Δ.Σ στον αγώνα των εργαζομένων στο Ν/Σ   για την υπεράσπιση  της Δημόσιας  δωρεάν  υγείας   και ταυτόχρονα ευχαρίστησε  εκ μέρους των συνταξιούχων   εκπαιδευτικών  τους Ιατρούς  και   Νοσηλευτικό  Προσωπικό  για την  τιτάνια  προσπάθεια που  καταβάλλουν  καθημερινά να κρατήσουν  όρθιο  το   Νοσοκομείο τους.    Μέσα  σε  αντίξοες, μάλιστα,  συνθήκες ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης  και  της Διοίκησης  του Ν/Σ για πλήρη αποδόμηση της δημόσιας   μονάδας Υγείας, με   αφορμή  την  αναστολή  της καθημερινής   ορθοπεδικής   εφημερίας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου