ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Έκτακτη Γ.Σ. Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-3318632

EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

              

                                                                                    Αθήνα  27.1.2023

 

                      Έκτακτη   Γ.Σ.  Τρίτη   7 Φεβρουαρίου

  

·        Το Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ  καλεί  όλους τους συνταξιούχους   εκπαιδευτικούς   σε έκτακτη  Γ.Σ, Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου  και ώρα 18.00 στην αίθουσα  Ελλήνων Λογοτεχνών,  Γ.Γενναδίου  8 και Ακαδημίας,  8ος  όροφος.

·        Θέματα:   Τα απαράδεκτα  λάθη  στην έκδοση των συντάξεων, που συνεχίζονται, η   καταστρατήγηση   της σειράς   έκδοσης των συντάξεων, οι  «αυξήσεις»  στις συντάξεις μας,  ο ανύπαρκτος  προσωπικός Γιατρός και  οι  επόμενες  κινητοποιήσεις μας. 

·        Για το   θέμα του προσωπικού  Γιατρού  και γενικότερα  για τα  προβλήματα  της Δημόσιας Υγείας έχουμε προσκαλέσει και θα μας  ενημερώσει σχετικά ο παθολόγος   Γιατρός Καραβάς  Αντώνης  που υπηρετεί  στο  Κέντρο  Υγείας  Ηλιούπολης.

·        Το Δ.Σ   καλεί ιδιαίτερα τους συναδέλφους  που  έχουν «γευτεί»  την αυτοματοποιημένη   διαδικασία έκδοσης των συντάξεων του  Χατζηδάκη  (fast  track) για ενημέρωση  και για  δυναμική διεκδίκηση επανυπολογισμού  των συντάξεων.

·        Θα καταβληθεί  προσπάθεια και για  διαδικτυακή σύνδεση , για να ενημερωθούν  οι συνάδελφοι, κυρίως της επαρχίας,   για τη Γ.Σ.

                                   Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

 

                   Ο  πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας

 

               Τάσος   Σταυρόπουλος           Σταμάτης  Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου