ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Π.Ε.Σ.ΕΚ: Συμμετοχή στα συλλαλητήρια

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
                                                                     Αθήνα   29.1.2020
                                    Επείγουσα    ανακοίνωση
·                    Αύριο   Πέμπτη  και ώρα 18.30    σε πολλές πόλεις  γίνονται συλλαλητήρια  ενάντια στη νέα συμφωνία Ελλάδας- ΗΠΑ με σκοπό  την ανανέωση, επέκταση, ενίσχυση των  βάσεων  των Αμερικανών, που  έχουν  μετατρέψει  τη χώρα μας  σε απέραντο  πολεμικό  ορμητήριο. Στην Αθήνα  οι συγκεντρώσεις  θα καταλήξουν στο   Σύνταγμα. Η Π.Ε.Σ.ΕΚ  καλεί  τους  συνταξιούχους εκπαιδευτικούς  να συμμετάσχουν   στα συλλαλητήρια,  για να  ακυρωθεί  η συμφωνία και να  μη γίνει ο λαός μας   στόχος των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.
·                    Παρασκευή  και ώρα   13.30   στα Προπύλαια θα γίνει  πανεκπαιδευτικό   συλλαλητήριο ενάντια  στην αντιεκπαιδευτική  πολιτική   της κυβέρνησης της Ν. Δημοκρατίας. Η εξίσωση  των ιδιωτικών κολλεγίων με τα Πανεπιστήμια, η υποβάθμιση  των πανεπιστημιακών πτυχίων, η προώθηση  του ν. Γαβρόγλου (ν.  4589/19),  που απαξιώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα και το πτυχίο, προωθώντας  το προσοντολόγιο   για το διορισμό των εκπαιδευτικών, οδηγούν   στην εμπορευματοποίηση  της εκπαίδευσης  και στην ανεργία χιλιάδες νέους συναδέλφους. Τα «αγαθά»  από την κατάργηση της επετηρίδας    το ζουν στο πετσί τους  δεκάδες  χιλιάδες   αδιόριστοι  εκπαιδευτικοί.  Η πολιτική   αυτή δεν πρέπει να περάσει. Για τα νέα παιδιά που απαξιώνουν το πτυχίο τους έχουμε όλοι ευθύνη.
·                     Η  Π.Ε.Σ.ΕΚ   συμμετέχει στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
                                                   Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

                                     Ο  πρόεδρος                     Ο  Γ. Γραμματέας

                                   Τάσος   Σταυρόπουλος           Γιώργος  Τριβιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου