ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

9.1. 2020 μνήμη Ν. Τεμπονέρα




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr


                                                                                  Αθήνα     7.1.2020
                                    Στη  μνήμη  του  Νίκου  Τεμπονέρα
        Όλοι   στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια, Πέμπτη, 9/1, ώρα  18.30

·                    29   χρόνια,  μετά τη   δολοφονία του  από το στέλεχος  της τότε    ΟΝΝΕΔ   Πάτρας  Γ.   Καλαμπόκα,  ο Τεμπονέρας    ζει στις καρδιές μας, στους αγώνες  των εκπαιδευτικών και   μαθητών   για Δημόσια δωρεάν   παιδεία, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις,  στους αγώνες των αναπληρωτών για μόνιμους διορισμούς,  των φοιτητών για την υπεράσπιση  του Δημόσιου  Πανεπιστημίου και ενάντια στην  ιδιωτικοποίηση   και εμπορευματοποίηση  της  Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,  των συνταξιούχων   εκπαιδευτικών  για την  υπεράσπιση  της  Δημόσιας  Κοινωνικής   Ασφάλισης.   
·                    Με τη συμμετοχή μας   στους αγώνες  για την  υπεράσπιση  της Δημόσιας   δωρεάν   Παιδείας,  τιμάμε τη μνήμη  του   Νίκου Τεμπονέρα.  Η   Π.Ε.Σ.ΕΚ   συμμετέχει   στο συλλαλητήριο  που  οργανώνουν   η   ΟΛΜΕ και Διδασκαλικοί   σύλλογοι   και καλεί  τους   συνταξιούχους   εκπαιδευτικούς   να συμμετάσχουν  στο   συλλαλητήριο και   στην πορεία  προς τη Βουλή.     Προπύλαια, Πέμπτη, 9/1, ώρα  18.30
                            
                                                    Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

                                       Ο  πρόεδρος                     Ο  Γ. Γραμματέας

                                   Τάσος   Σταυρόπουλος           Γιώργος  Τριβιζάκης

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, κυρία / Κύριε Δεδομένης της παγκόσμιας κρίσης, μετά την πανδημία του ιού Corona, εμείς χρηματοδοτούμαστε και ειδικοί σε απευθείας σύνδεση πίστωσης. Οι διάφοροι χρηματοοικονομικοί συνεργάτες μας σας επιτρέπουν να αποκτήσετε συμφέρουσες συνθήκες προσαρμοσμένες στην προσωπική σας κατάσταση με πολύ χαμηλό ποσοστό.
    Ηγέτης στα διαδικτυακά προσωπικά δάνεια, υποστηρίζετε τα χρηματοδοτικά σας έργα σε διάφορα επίπεδα. Είτε ψάχνετε για χρηματοδότηση είτε για ένα αξιόπιστο επενδυτικό κανάλι ή είχατε πολύ κακές εμπειρίες όταν ζητήσατε δάνειο από ανέντιμους ανθρώπους που σας κάνουν θύματα, γνωρίζετε ότι η οικονομική σας κατάσταση είναι στα χέρια σας. ικανός, εμπιστευτείτε μας. Σε γενικές γραμμές, βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα έργα τους χάρη στο ευρύ φάσμα των δανείων μας: προσωπικά δάνεια, ομαδοποίηση δανείων, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια εργασίας, αλλά και στεγαστικό δάνειο και συγκεντρωτικό χρέος. Όποιο και αν είναι το έργο σας, υποβάλετε το αίτημά σας για πίστωση απευθείας στο email μας: aubertpaulette1@gmail.com
    Αριθμός Whatsapp: +32 460 21 42 87

    ΑπάντησηΔιαγραφή