ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11 10:30 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

                                                                 Αθήνα    25  ΝΟΕ   2019
 Σάββατο  30   Νοεμβρίου, ώρα 10.30,   Προπύλαια, κινητοποίηση    των   συνταξιούχων

·         Οι συνεργαζόμενες   Συνταξιουχικές  Οργανώσεις, Εργατικά Κέντρα   και σωματεία εργαζομένων  οργανώνουν συλλαλητήριο  στα Προπύλαια, ώρα 10.30  για την υπεράσπιση  της Δημόσιας  υποχρεωτικής κοινωνικής ασφάλισης. 
·         Οι συνταξιούχοι   επιμένουν  για την κατάργηση  του ν. Κατρούγκαλου,  που  ήταν και προεκλογική   δέσμευση  της κυβέρνησης της Ν.Δ. Αντί της κατάργησης,    ο Υφυπουργός Εργασίας εξαγγέλλει  ιδιωτικοποίηση  της Επικουρικής   Ασφάλισης   από 1.1.2021, το ΣΤΕ  νομιμοποιεί   τον επανυπολογισμό  και  την τριχοτόμηση της σύνταξής μας,  η προσωπική διαφορά θα επικρέμαται  πάνω από τα κεφάλια μας  εσαεί, τα αναδρομικά   βρίσκονται   στο γήπεδο  των δικηγόρων και  των πρωινάδικων των ΜΜΕ, με θύματα εκατοντάδες   χιλιάδες    συνταξιούχους  και εργαζόμενους, που τους έστειλαν και συνεχίζουν να στέλνουν  στα δικαστήρια, καλλιεργώντας   ψεύτικες ελπίδες.
·       Η Π.Ε.Σ.ΕΚ  επιμένει  ότι μόνο  με ενωτικό  και παρατεταμένο αγώνα  των εργαζομένων και συνταξιούχων  μπορεί να  ανατραπεί  η αντιασφαλιστική  πολιτική  που  θεμελίωσαν  όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις με τη συνδρομή  των δικαστηρίων  και   η αντιεργατική   και   εργοδοτική  νομοθεσία  που  επέβαλαν   σε βάρος  των εργαζομένων  Ε.Ε και ΔΝΤ.   Αλλά  αγώνες  με Παναγόπουλους   στις συνδικαλιστικές ηγεσίες δεν μπορούν να γίνουν.  Και  οι ευθύνες  μας  είναι μεγάλες.
·   Δεν μπορούμε  να  μιλάμε  για Δημόσια  υποχρεωτική  Κοινωνική  Ασφάλιση  με  ελαστικές σχέσεις  εργασίας, με  300   ευρώ  μηνιαίο μισθό,  με πάνω από 35.000  αναπληρωτές   στην εκπαίδευση,  με 500.000   νέους  να  μεταναστεύουν , αναζητώντας εργασία,  και οι συνδικαλιστικές  ηγεσίες να το ανέχονται  και να  …οργανώνουν  συλλαλητήρια  συμπαράστασης   200-300  ατόμων. Υπάρχουν  ευθύνες.
·         Η Π.Ε.Σ.ΕΚ  υποστηρίζει  σταθερά τους ενωτικούς αγώνες.   Με αυτό  το πνεύμα  σας καλεί  στο συλλαλητήριο,   Σάββατο 30  ΝΟΕ, ώρα 10.30   στα Προπύλαια.  Για να ανατρέψουμε  όλους τους αντιασφαλιστικούς νόμους και να διεκδικήσουμε  τους κόπους μιας ζωής που   μας έκλεψαν.

                                          Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

                                   Ο  πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας

                                Τάσος   Σταυρόπουλος           Γιώργος  Τριβιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου