ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Καταγγελία για καταστρατήγηση της σειράς έκδοσης των συντάξεων

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-3318632

EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

   

                                                                             Αθήνα   9.6.2022

 

                                                        Προς  τον κ.  Διοικητή  e-ΕΦΚΑ

                                                      Κοιν:   Διεύθυνση   συντάξεων  Δημοσίου

 Καταγγελία για  καταστρατήγηση  της σειράς  έκδοσης των συντάξεων

 

·        Καθημερινά καταφθάνουν καταγγελίες και παράπονα στο Σωματείο μας από συνταξιούχους  εκπαιδευτικούς ότι  καταστρατηγείται  η  έκδοση  των συντάξεων  με βάση την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων συνταξιοδότησης προς το ΓΛΚ    και  ότι εκδίδονται  συντάξεις του 2020 και 2021, ενώ ακόμη   δεν έχουν εκδοθεί συντάξεις εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν το 2019.

·        Υποπτευόμαστε  ή μάλλον είμαστε βέβαιοι ότι η καταστρατήγηση  της σειράς  δε θα μπορούσε να γίνει από  τους υπαλλήλους χωρίς άνωθεν εντολές.  Την ευθύνη φέρει  ακέραια  η Διοίκηση  του ΕΦΚΑ  που επιτρέπει  την καταστρατήγηση της σειράς με βάση  τον Α.Π και την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων.

·        Και βέβαια όλα αυτά δε θα συνέβαιναν αν δεν υπήρχε η εγκληματική    καθυστέρηση  έκδοσης των συντάξεων. Το Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ  έχει κατ’ επανάληψη  καταγγείλει   όλες τις Κυβερνήσεις  και όλους τους αρμόδιους Υπουργούς   Εργασίας και  Κοινωνικής  Ασφάλισης  για τις   ευθύνες  που   είχαν  και έχουν  τα τελευταία χρόνια για την καθυστέρηση   έκδοσης των συντάξεων.  Και δυστυχώς παρά τα μεγάλα λόγια  και τις μεγάλες υποσχέσεις  δεκάδες χιλιάδες  συντάξεις συνωστίζονται  στα  γραφεία.

·        Απαιτούμε  από τη  Διοίκηση του ΕΦΚΑ την πλήρη ενημέρωση  για την πορεία έκδοσης των συντάξεων, κύριων και επικουρικών. Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα κάθε καταστρατήγηση της  σειράς  έκδοσής τους. Κυρίως απαιτούμε την άμεση έκδοση των συντάξεων που εκκρεμούν. Η αγανάκτηση  των συνταξιούχων που περιμένουν πάνω από δύο  χρόνια τη σύνταξής τους είναι  πλήρως δικαιολογημένη.

 

                               Για το   απερχόμενο  Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ

 

                               Ο  πρόεδρος                           Ο Γ.Γραμματέας

 

                   Τάσος   Σταυρόπουλος              Γιώργος   Τριβιζάκης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου