ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
                                                                                                   Αθήνα    21.4.2019
 Δευτέρα, 22 Απριλίου,   ώρα 18.30,  στη   Βουλή,       συμμετοχή   στο Πανεκπαιδευτικό   συλλαλητήριο
·        Η  Π.Ε.Σ.ΕΚ    συμμετέχει  στο  πανεκπαιδευτικό   συλλαλητήριο , στη Βουλή , ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό   νομοσχέδιο   του  Υπουργού παιδείας. Με το νομοσχέδιο   αυτό η   Γ’ Λυκείου    αποκόπτεται    από το Λύκειο   και γίνεται  τάξη προπαρασκευαστική   για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Καταργούνται  τα μαθήματα γενικής παιδείας  και διατηρούνται τα Θρησκευτικά και η  Φυσική Αγωγή. Αντί  για κατάργηση  των εξετάσεων   για τα πανεπιστήμια, όπως  διαρκώς  υποσχόταν  μέχρι τώρα   ο Υπουργός παιδείας,  όχι μόνο διατηρούνται οι πανελλαδικές  εξετάσεις, αλλά συνδέεται    το απολυτήριο  με τη  βαθμολογία των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων  .
·        Πίσω   από  τον «εξορθολογισμό» της εκπαίδευσης   επιδιώκεται  η συρρίκνωση  του  αριθμού  των μαθητών  που θα παίρνουν  απολυτήριο,  η βίαιη στροφή των μαθητών στην εξειδίκευση μετά το Γυμνάσιο,  η μείωση  των  φοιτητών   στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η επί  πλέον μείωση των εκπαιδευτικών   και   φυσικά των δαπανών  για την  παιδεία, όπως   απαιτούν τα μνημόνια και ο   ΟΟΣΑ.
·        Η   Π.Ε.Σ.ΕΚ   είναι  στο πλευρό  των  εν ενεργεία   συναδέλφων  μας   και συμπαραστέκεται   στον αγώνα τους   για τη Δημόσια   δωρεάν   παιδεία.     
                                             Για το     Δ.Σ    της   Π.Ε.Σ.ΕΚ
                     Ο  πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας


                  Τάσος   Σταυρόπουλος           Γιώργος  Τριβιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου