ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

                                                                                         Αθήνα    22.3.2019

                         Συλλαλητήριο      στο Μέγαρο     Μαξίμου
·                    Τετάρτη, 27  Μαρτίου 2019, ώρα  10.30,  Πλατεία   Κλαυθμώνος,  θα γίνει  συλλαλητήριο  των συνταξιουχικών οργανώσεων και  πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.
·                    Οι  συνταξιούχοι   συνεχίζουν τον αγώνα τους για ανατροπή  της πολιτικής των μνημονίων, για κατάργηση  του ν. Κατρούγκαλου  και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων, για αναδρομική  επιστροφή  όλων  των κλεμμένων, χωρίς  δικαστικές   προσφυγές, για  επαναφορά της 13ης   και 14ης   σύνταξης, για δωρεάν  ιατροφαρμακευτική  περίθαλψη.
·                    Οι συνταξιούχοι  δεν ανέχονται τον εξευτελισμό των συντάξεων   χηρείας,  την κατάργηση του ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους, το πιο βάρβαρο  και ανάλγητο μέτρο της κυβέρνησης Σύριζα.
·                    Η Π.Ε.Σ.ΕΚ  καταγγέλλει   την εκμετάλλευση   των συνταξιούχων   από δικηγορικά γραφεία με ευθύνη της κυβέρνησης. Σκόπιμα  η κυβέρνηση  και οι δικηγόροι καλλιεργούν αυταπάτες  και μοιράζουν ελπίδες,  για να μη  στρέφεται η οργή των συνταξιούχων ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας, που έχουν φτωχοποιήσει τους εργαζόμενους και συνταξιούχους και έχουν  μετατρέψει  τις συντάξεις σε προνοιακά επιδόματα.
·                    Ο  Αγώνας  ενάντια  στην πολιτική  όλων  των μνημονιακών κυβερνήσεων  πρέπει  να ενταθεί.  Δε  δίνουμε σε κανένα συγχωροχάρτι    για τις περικοπές των συντάξεων,  για την κατάργηση  της  δωρεάν   υγείας, για τα επιδόματα  επαιτείας  που παρέχουν   στους άνεργους, για να συντηρούν το άθλιο σύστημά τους,   για τον εξοστρακισμό  των νέων επιστημόνων από τη χώρα μας,  για τους μισθούς πείνας και τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων,  για το ξεπούλημα  της δημόσιας περιουσίας. Όταν η κυρίαρχη πολιτική είναι η υποτέλεια  στην τρόικα  , τότε  οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι   έχουν μοναδικό καθήκον   να την ανατρέψουν.
 
                                                   Για το   Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ
                                      Ο  πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας


                                  Τάσος   Σταυρόπουλος           Γιώργος  Τριβιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου