ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΤΠΥ



ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΠΩΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ  ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΤΡΙΜΗΝΟ  ΠΟΥ  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ:
Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2011
ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
Το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Yπαλλήλων θα καταβάλλει το μέρισμα της α΄ τριμηνίας 2012 στις 02/01/2012 και θα αρχίσει να καταβάλλει μηνιαίως τα μερίσματα από τον μήνα Μάρτιο 2012, οπότε θα προκαταβληθεί το μέρισμα του μηνός Απριλίου 2012.
Αναλυτικότερα:
. Σε εφαρμογή της παραγράφου 2 του άρθρου 3 του Ν. 4024/11, καθιερώνεται η μηνιαία πληρωμή του μερίσματος, αρχής γενομένης από τις 23 Μαρτίου 2012 όπου θα σας καταβληθεί το μέρισμα του μηνός Απριλίου 2012. Έκτοτε, στις 24 κάθε μήνα θα πιστώνεται ο τραπεζικός λογαριασμός που μας έχετε δηλώσει με το ποσό του μηνιαίου μερίσματος. Εάν η 24 είναι αργία, η πίστωση του λογαριασμού σας θα γίνεται την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.     
   
  ΒΑΔΙΣΑΜΕ  ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ:
 Αθήνα, 7 Μαρτίου 2012
ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
   Το μέρισμα που καταβάλλει το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων θα καταβάλλεται εφεξής μηνιαίως, προς ικανοποίηση των χιλιάδων μερισματούχων. 
Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γ. Κουτρουμάνης, μετά από εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου και έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 3 του Ν. 4024/11, ικανοποίησε το αίτημα των συνταξιούχων για τη μηνιαία καταβολή του μερίσματος από το Μ.Τ.Π.Υ.
Έτσι, το μέρισμα θα προκαταβάλλεται μηνιαίως στις 24 κάθε μήνα, μαζί με τη σύνταξη. Εάν η 24 είναι αργία, η πίστωση και η πληρωμή του μερίσματος θα γίνεται την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 


2 σχόλια:

  1. Εγώ συνάδελφοι είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όπως λέει η ανακοίνωση στο τέλος του χρόνου μπορεί να επανέλθουμε στον παλιό τρόπο άρα τον Δεκεμβρη θα πάρω 2 τρίμηνα μαζί .Των μηνών 10,11,12,του 2016 και 1,2,3 του 2017!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πετρόπουλος ειπε τώρα στο MEGA ότι απλώς γυρίζουμε στην πληρωμή ανα τρίμηνο όπως παλιά. Δεν ειπε όμως ότι το τρίμηνο παλιά το λαμβάναμε προκαταβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή