ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ   (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
      http://synaxekpedeftikoi.blogspot.com/,   mail:  syntaxekpedeftikoi@gmail.com

                                                 3.5.2014


                    ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
         Τετάρτη ,7/5, ώρα 10.30  στο Υπουργείο  Εργασίας
                                         
Με την ψήφιση και νέων σφαγιαστικών νόμων, στην πραγματικότητα νέου μνημονίου, επικουρικές συντάξεις και  κύρια σύνταξη θα μειωθούν μετά τις εκλογές,. Ο αρμόδιος Υπουργός εργασίας το επιβεβαίωσε. Στο μεσοπρόθεσμο που ψηφίζεται προβλέπεται η συγχώνευση όλων των επικουρικών σε ένα ταμείο με ότι αυτό συνεπάγεται:  Βέβαιη η κατάργηση για μας του ενός επικουρικού ταμείου.
Η πολιτική αυτή δε σηκώνει βελτιώσεις, ούτε θεραπεύεται με βότανα βελτιωτικά και ξόρκια. Πρέπει να ανατραπεί, για να σωθούμε.. Κατακτήσεις ενός αιώνα με αιματηρούς αγώνες, μέσα σε 4χρόνια η τρόικα και η συγκυβέρνηση τις πέταξαν στα σκουπίδια. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι  βιώνουν για δεύτερη φορά το θεσμό της δουλείας.
Το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ  καλεί όλους τους συνταξιούχους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο εργασίας, ΣΤΑΔΙΟΥ 29, την Τετάρτη, 7/5, ώρα 10.30. Ο Υπουργός εργασίας και η συγκυβέρνηση πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι θα μας βρουν απέναντι τους. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Μας πετάνε στο δρόμο, αλλά θα μας βρουν στους δρόμους εξοργισμένους. Τους κόπους μιας ζωής δε θα τους επιτρέψουμε να τους δωρίσουν στην τρόικα και στο ΔΝΤ.
                                     Από το  Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου