ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΠΕΣΕΚ)                                            

Όλοι στο συλλαλητήριο   της ΟΛΜΕ

Συμπαράσταση στους εν ενεργεία συναδέλφους μας.

·         
  • Σήμερα,  Δευτέρα, 13/5, ώρα 19.00, η ΟΛΜΕ κάτω από τα γραφεία της, Ερμού και Κορνάρου 2, διοργανώνει συλλαλητήριο  εναντίον  της επιστράτευσης, εναντίον του αυταρχισμού της τρικομματικής κυβέρνησης, εναντίον της επίθεσης  που δέχεται η δημόσια εκπαίδευση. 
  • Στους εν ενεργεία  συναδέλφους έλαχε να σηκώσουν το βάρος της αντίστασης ενάντια στην τρόικα, ενάντια στην τρικομματική κυβέρνηση, ενάντια στα μέτρα εξαθλίωσης του λαού  που έχουν επιβάλει ΔΝΤ και Ε.Ε. Οι καθηγητές δεν πρέπει να αισθάνονται μόνοι. Ο αγώνας τους εκφράζει όλα τα θύματα των μνημονίων: Τους 1.500.000 άνεργους. Το 65% των νέων που δε  βρίσκουν δουλειά.  Τους μαθητές που πλήττονται από την ανεργία των γονιών τους και υποσιτίζονται. Που θα αναζητούν να βρουν σχολείο μετά το κλείσιμο εκατοντάδων σχολικών μονάδων. Που φοιτούσαν τη σχολική χρονιά που διανύουν σε παγωμένες αίθουσες. Τους άνεργους νέους συναδέλφους που δεν πρόκειται να διορισθούν ποτέ, αν περάσουν οι αντιεκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις της τρικομματικής κυβέρνησης. Τους συναδέλφους αναπληρωτές που δεν πρόκειται να προσληφθούν την επόμενη χρονιά. 
  • Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση θέλει να ξεμπερδέψει με την τελευταία εστία αντίστασης ενάντια στην πολιτική της που είναι το κίνημα των καθηγητών. Ο μηδισμός της ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ δεν της αρκούν. Γι’ αυτό έχει εξαπολύσει εναντίον τους όλο της το οπλοστάσιο: τα ΜΜΕ, την επιστράτευση, τον κοινωνικό αυτοματισμό. 
  • Ήττα  του εκπαιδευτικού κινήματος αυτή τη στιγμή, λύνει τα χέρια της κυβέρνησης να συνεχίσει την πολιτική κατεδάφισης της δημόσιας εκπαίδευσης, της απαξίωσης του δημόσιου σχολείου. Μετά τους γιατρούς, τους ναυτεργάτες , τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ , σειρά έχουν οι καθηγητές. Είναι το τελευταίο ανάχωμα. Το τελευταίο μικρό Στάλινγκραντ  για όλους τους εργαζόμενους. Οι καθηγητές πρέπει να νικήσουν . Η νίκη τους  αφορά όλους μας. Η νίκη τους είναι δυνατή. 
  • Οι  συνταξιούχοι  εκπαιδευτικοί είναι στο πλευρό τους . Θα δώσουν τη μάχη στα χαρακώματα, έξω από τα σχολεία , για να μην περάσει η επιστράτευση. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ(ΠΕΣΕΚ)     καλεί όλους τους συνταξιούχους συναδέλφους να είναι σήμερα , στις 7.00 μ.μ,  κάτω από τα γραφεία της ΟΛΜΕ.     13.5.2013    

    
Από τη διοικούσα επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου