ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ΣΥΝ.ΣΥΝ.ΟΡΓ).

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Κινητοποίηση στις 14 Φλεβάρη
Στις 10 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης
Με κλιμάκωση του αγώνα τους απέναντι στη βάρβαρη πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ που τους οδηγεί μαζικά στη φτώχεια και στην εξαθλίωση απαντούν οι συνταξιούχοι και οι οργανώσεις τους. Σε αυτή την κατεύθυνση οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΝΑΤ και ΤΑΕ, καλούν σε συγκέντρωση στις 14 Φλεβάρη, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), στις 10 το πρωί και στη συνέχεια σε πορεία στο υπουργείο Εργασίας.
Στη σχετική ανακοίνωσή τους οι οργανώσεις σημειώνουν: «Αίτημά μας είναι η συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας κ. Ι. Βρούτση που ενώ του έχουμε ζητήσει αρκετές φορές να μας δεχθεί, δεν μας έχει απαντήσει σε καμία, για να του εκθέσουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με το πετσόκομμα κύριων και επικουρικών συντάξεων, φάρμακα, ΕΟΠΥΥ κ.ά.
Καλούμε τους συναδέλφους συνταξιούχους όλων των Ταμείων να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση και με τη παρουσία τους να δώσουν δύναμη στον αγώνα που κάνει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου