ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Τετάρτη, 9 Νοέμβρη, ώρα 11.30, η Π.Ε.Σ.ΕΚ Όθωνος και Αμαλίας Συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-3318632

EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

 

                                                                           Αθήνα   6  Νοέμβρη   2022

Τετάρτη, 9 Νοέμβρη, ώρα  11.30, η Π.Ε.Σ.ΕΚ  Όθωνος  και Αμαλίας

                Συμμετοχή   στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις

·         Σφοδρότατη επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους     και συνταξιούχους βρίσκεται σε εξέλιξη από την κυβέρνηση – ΕΕ – Κεφάλαιο. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.  Η  ακρίβεια  έχει  πνίξει τα λαϊκά στρώματα,  οι συνταξιούχοι  λιμοκτονούν,  Δημόσια Υγεία και Παιδεία βαίνουν προς διάλυση, ενώ  τα ιδιωτικά θεραπευτήρια και εκπαιδευτήρια ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Και από πάνω καλούμαστε να πληρώσουμε και τις βαρύτατες και επικίνδυνες συνέπειες από την εμπλοκή της χώρας μας στην αντιπαράθεση   ΗΠΑ – ΕΕ - ΝΑΤΟ με τη Ρωσία και τον πόλεμο που διεξάγεται στην Ουκρανία.

·          Δε χρειάζεται να επαναλάβουμε ότι απαιτούνται αγώνες  συντονισμένοι  και ενωτικοί, σε σύγκρουση με τις   μνημονιακές πολιτικές και τις πολιτικές δυνάμεις που τις εφαρμόζουν. Τέτοιοι αγώνες δεν  έχουν αναληφθεί, όχι τυχαία βέβαια.   Όλοι  γνωρίζουμε το πρόβλημα και ποιοι έχουν ευθύνες. Οι περισσότεροι  δεν τολμούν  να αποδώσουν τις ευθύνες εκεί που αναλογούν  ή να αναλάβουν οι ίδιοι τις ευθύνες τους.

·         Η Π.Ε.Σ.ΕΚ προσπαθεί  στο μέτρο των δυνατοτήτων της να αναλάβει τις ευθύνες της, που της αναλογούν,  και προτείνει πάντα συντονισμό των αγώνων,  γιατί χωρίς ανατροπή της εφαρμοζόμενης, από όλες τις μνημονιακές Κυβερνήσεις, πολιτικής δεν υπάρχει φως. Το έκανε με την τελευταία απεργία των Ν/Σ  Γιατρών και Υγειονομικών, με το ΜΤΠΥ. Παρόλο  που η ανταπόκριση ήταν μικρή , θα συνεχίσουμε.  Άλλος  δρόμος δεν υπάρχει.

·         Η  Π.Ε.Σ.ΕΚ  θα συμμετάσχει  στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις  την Τετάρτη , 9 Νοέμβρη. Φυσικά δε θα μπει στο δίλημμα  ποια παράταξη θα ακολουθήσει. Από τη στιγμή  που οι συνταξιουχικές Οργανώσεις  δεν  κατεβαίνουν με το δικό τους στίγμα,   η  Π.Ε.Σ.ΕΚ  καλεί  τους συνταξιούχους  εκπαιδευτικούς ,  στις  11.30, Αμαλίας και Όθωνος, πλατεία Συντάγματος.  Άλλωστε  όλες οι προσυγκεντρώσεις  θα καταλήξουν  στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αμαλίας , έξω  από τη Βουλή. Αν υπάρχει  άλλος προγραμματισμός,  θα ενεργήσουμε ανάλογα. 

                                             Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

 

                   Ο  πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας

 

               Τάσος   Σταυρόπουλος           Σταμάτης  Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου