ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

                                                                 Αθήνα    1  ΔΕΚ 2019
 Σάββατο  14  Δεκέμβρη, ώρα 12.30,   Προπύλαια, κινητοποίηση    των   συνταξιούχων

·  Οι συνεργαζόμενες   Συνταξιουχικές  Οργανώσεις, οργανώνουν Πανελλαδικό   συλλαλητήριο  στα Προπύλαια, Σάββατο, 14 ΔΕΚ,  ώρα 12.30  για την υπεράσπιση  της Δημόσιας  υποχρεωτικής κοινωνικής ασφάλισης. 
·  Οι συνταξιούχοι  δεν  έχουν άλλο δρόμο να επιλέξουν, παρά το   δρόμο  του αγώνα. Η πρόσφατη απόφαση  του ΣΤΕ όχι  μόνο νομιμοποιεί το νόμο του Κατρούγκαλου, αλλά και   θωρακίζει θεσμικά την κυβέρνηση να  διαγράψει  όλα τα κλεμμένα  και τα αναδρομικά  που μας οφείλει, συνεχίζοντας έτσι    την πολιτική  των προηγούμενων κυβερνήσεων για την   αποδόμηση της κοινωνικής ασφάλισης.  Εξαγγέλλει την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής  και  την πρόθεσή της  να   συγχωνεύσει   το  ΕΤΕΑΕΠ  με  τον ΕΦΚΑ,  ως  το  πρώτο βήμα διάλυσής της και ενσωμάτωσής της   στην κύρια σύνταξη.  
·      Εμείς   επιμένουμε για την κατάργηση του ν. Κατρούγκαλου  και  της προσωπικής διαφοράς, για τη μη κατηγοριοποίηση των συνταξιούχων, για την επιστροφή όλων των κλεμμένων.  Απαιτούμε από την κυβέρνηση να εφαρμόσει την προεκλογική της δέσμευση  για την κατάργηση του νόμου.  Απαιτούμε την επαναφορά της 13ης και 14ης  σύνταξης. Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να  υπερασπιζόμαστε  τη σύνταξή μας. Γι’ αυτό  θα μας βρίσκουν  συνέχεια στους δρόμους.
·   Καλούμε όλους τους συναδέλφους  το Σάββατο   να   βρεθούμε για μια ακόμη φορά στους δρόμους.  Η Π.Ε.Σ.ΕΚ θα  είναι με το  πανό της  Πανεπιστημίου   και Κοραή.      Να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλουν  την πολιτική τους, ξεζουμίζοντας  τους συνταξιούχους  και τους  εργαζόμενους.
                                             Για   το   Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

                                   Ο  πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας

                                Τάσος   Σταυρόπουλος           Γιώργος  Τριβιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου