ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

                                                    Αθήνα   22  ΝΟΕ   2019                                        
                                                         
Συμπαράσταση  στον  αγώνα  των  αδιόριστων εκπαιδευτικών και αναπληρωτών  για μόνιμους διορισμούς
Με αφορμή την κινητοποίηση   της  23ης   Νοεμβρίου  στα  Προπύλαια.  Σάββατο, ώρα 12.00
· Οι συνταξιούχοι  εκπαιδευτικοί συμπαρίστανται  ολόψυχα στον αγώνα των αδιόριστων εκπαιδευτικών και αναπληρωτών   για μόνιμη και σταθερή δουλειά.  Η πολιτική της Ε.Ε και ΔΝΤ  που εφαρμόζεται απαρέγκλιτα από όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις  έχει κονιορτοποιήσει εργασιακά δικαιώματα, συλλογικές συμβάσεις, μισθούς,  συντάξεις, ασφαλιστικά ταμεία    και έχει ωθήσει σε αναγκαστική μετανάστευση πάνω από 500.000 νέους.
· Αναγνωρίζουμε ότι    αφού  οι ελαστικές σχέσεις εργασίας είναι κανόνας στη χώρα μας-   η μερική απασχόληση έχει ξεπεράσει  το 50% των εργαζομένων-και εκατοντάδες   χιλιάδες  νέοι  αναγκάζονται   να προσκυνάνε  για 3ωρη ή 4ωρη  εργασία  μέσα  στην εργασιακή ζούγκλα  που έχουν  αποδεχθεί   όλες οι κυβερνήσεις  και  την έχουν θωρακίσει  θεσμικά,  οι μόνιμοι   διορισμοί  δεν  έχουν θέση στην πολιτική   του Υπουργείου Παιδείας.  Δεκάδες   χιλιάδες  αναπληρωτές  καλύπτουν  κάθε  χρόνο   τα κενά στην εκπαίδευση. Με ό,τι  αυτό συνεπάγεται  για τους νέους εκπαιδευτικούς  και την εκπαίδευση.
· Για τη βάρβαρη  πολιτική  που  βιώνουν  έχουμε υποχρέωση  και καθήκον να τους στηρίξουμε. Για την απελπισία τους  έχουμε  όλοι ευθύνη.  Απαιτείται   συσπείρωση  όλων των εργαζομένων,  ανέργων, συνταξιούχων  και παρατεταμένος αγώνας με αίτημα την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Διαφορετικά δεν υπάρχει μέλλον για κανένα. 
                                    Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

    Ο  πρόεδρος                                    Ο  Γ. Γραμματέας


Τάσος   Σταυρόπουλος                        Γιώργος   Τριβιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου