ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ

Επιτροπή πολιτιστικών δράσεων της Π.Ε.Σ.ΕΚ.
Κάλεσμα
          Φίλες και φίλοι,

        Σας καλούμε την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, στο θέατρο  Tζένη Καρέζη” , Ακαδημίας 3, τηλ. 210-3636144 (Μετρό Συντάγματος) για να παρακολουθήσουμε την παράσταση “ Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα” του θεατρικού συγγραφέα Σάιμον Στίβενς, έργο εμπνευσμένο από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Μαρκ Χάντον , σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.
        Ο Κρίστοφερ, ένας δεκαπεντάχρονος με “ιδιαίτερες ικανότητες”, που πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ, με την υποστήριξη της δασκάλας του προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία του σκύλου της γειτόνισσάς του , καταγράφοντας τα στοιχεία σε ένα βιβλίο που θα γίνει θεατρικό έργο για τη σχολική γιορτή.
        Μια γλυκόπικρη ιστορία μυστηρίου, χωρίς σκηνοθετικά τεχνάσματα, με έξοχη ερμηνεία στο ρόλο του Κρίστοφερ από το Γιάννη Νιάρρο, που μιλά για τη διαφορετικότητα, για έναν άλλο κόσμο τόσο διπλανό και τόσο μακρινό ταυτόχρονα. Μια ιστορία γεμάτη ανθρωπιά  “που μας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως το μη κανονικό είναι επίσης ανθρώπινο, είναι κομμάτι της ανθρωπινότητας μας, όσο κι αν συνηθίζουμε να θυμώνουμε με αυτό”.
·       Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ
·       Ώρα έναρξης: 7.00 μ.μ.
·       Ώρα προσέλευσης: 6.15 μ.μ.
·       Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, στα τηλέφωνα:
210-6131539 / 6972270087, Παπαθεοδώρου Μένια και
210-3805435 / 6971788045, Τέτα Πλιάτσικα-Προβατά
      Υ.Γ. Οι θέσεις του θεάτρου που έχουν κρατηθεί είναι εξήντα (60). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Καλή μας θέαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου