ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008: ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
             6  Δεκέμβρη  2008:  Μια  δολοφονία που δεν πρέπει   να ξεχαστεί
Αθήνα     5  ΔΕΚ   2018
·        Αύριο   Πέμπτη, 6 ΔΕΚ 2018, συμπληρώνονται     10  χρόνια  από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη  Γρηγορόπουλου. Η  βία και η   καταστολή  είναι σύμφυτα με την κρατική εξουσία,  όταν  τα άλλα μέσα που διαθέτει το σύστημα,   ΜΜΕ,  εργασιακή ανασφάλεια,  συντάξεις πείνας, μεροκάματα πείνας, «κοινωνικά» μερίσματα,  κουπόνια των SYPER MARKET,  δεν  κατορθώνουν  να κρατάνε   φυλακισμένη και  υποταγμένη τη λαϊκή αγανάκτηση. Τότε  δε διστάζει να δολοφονεί 15χρονα παιδιά,  να βαπτίζει  επικίνδυνο ληστή τον Ζακ Κωστόπουλο  ,  να ανέχεται  τις δολοφονίες μεταναστών που μένουν ανεξιχνίαστες,  να τιμωρεί  με 10 χρόνια φυλακή  την καθαρίστρια χωρίς αναστολή, ενώ δίνει αναστολή(!) σε τοκογλύφο πρώην  υπουργό  που καταδικάστηκε σε 15 χρόνια .
·        Να μην έχουμε αυταπάτες: Η  κρατική βία  είναι αναγκαία  για να διαιωνίζεται η εκμετάλλευση, η λιτότητα, τα μνημόνια, τα χαμηλά μεροκάματα, η ανεργία.   Βαρύτατο  φόρο  αίματος  πληρώνουν πολλοί και θα πληρώνουν.  Και όταν πληρώνει  ένα 15χρονο παιδί , η  συνείδησή μας  δεν μπορεί να είναι ήσυχη. 
                                       Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

                     Ο  πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας


                  Τάσος   Σταυρόπουλος           Γιώργος  Τριβιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου