ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΤΕΑΕΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
                                                                                                                    Αθήνα    5 Νοέμβρη   2018
            Ενημερωτικό σημείωμα    από  την κινητοποίηση    έξω   από το ΕΤΕΑΕΠ

·                    Την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου,   η  Π.Ε.Σ.ΕΚ   μαζί με το Σύνδεσμο  Πολιτικών   Συνταξιούχων Δημοσίου Αθήνας έκανε  παράσταση   διαμαρτυρίας  έξω από το ΕΤΕΑΕΠ, για να   απαιτήσουμε: 

1.      Την απονομή της επικουρικής   σύνταξης   σε όλους τους συνταξιούχους,   χωρίς καθυστέρηση ,  γιατί  εκκρεμεί   η απονομή   της  επικουρικής σύνταξης  σε συναδέλφους με  διαδοχική ασφάλιση,   που   έχουν   υποβάλει αίτηση για συνταξιοδότηση από το 2013(!).
2.     Το συμψηφισμό  των οφειλών των συνταξιούχων  με τα αναδρομικά  που τους   οφείλει  το Ταμείο,   αίτημα  που έχουμε υποβάλει στη Διοίκηση  του Ταμείου  από το 2016.
3.     Την ακύρωση  απόφασης του Δ.Σ  του Ταμείου, με την οποία τιμωρεί  συνάδελφο  με κατάσχεση  των αναδρομικών,  4 ετών,  που του οφείλει  το Ταμείο, επειδή  δεν μπορούσε  να εξοφλήσει  την υποχρεωτική  εξαγορά  πλασματικού   χρόνου.   
·                    Δεν πραγματοποιήθηκε  συνάντηση  με τον Διοικητή  του ταμείου,  λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεών  του,   και  ορίστηκε  συνάντηση  την Πέμπτη   8 Νοέμβρη.  Μετά τη συνάντηση     η  Π.Ε.Σ.ΕΚ  θα ενημερώσει  τους συναδέλφους. 
                             
Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

Ο  πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας

Τάσος   Σταυρόπουλος           Γιώργος  Τριβιζάκης
t;line-height:105%; mso-ansi-language:EL'>                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου