ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.Σ.ΕΚ.
                              
Μονοήμερη εκδρομή στη Θήβα

          Συνάδελφοι,

    Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 διοργανώνουμε μονοήμερη εκδρομή στη Θήβα. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μουσείο της Θήβας, πεζοπορία στο οροπέδιο της Αρβανίτσας, στον Ελικώνα και περιήγηση στις πηγές της Κρύας (Λιβαδειά).
    Στο νέο και υπερσύγχρονο Μουσείο της Θήβας, με πλήθος ευρημάτων, που είναι χωρισμένο σε 18 θεματικές ενότητες, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη μακραίωνη ιστορία μιας από τις σημαντικότερες πόλεις-κράτη της αρχαιότητας, της  Θήβας.
    Αφού ολοκληρώσουμε την ξενάγηση, θα φθάσουμε με το πούλμαν στο μοναδικό φυσικό τοπίο της Αρβανίτσας στον ελατόφυτο Ελικώνα για μια εύκολη και χαλαρή πεζοπορία. Στη συνέχεια θα γευματίσουμε σε παραδοσιακή ταβέρνα με τοπική κουζίνα. Τέλος θα απολαύσουμε τη βόλτα και τον καφέ μας στις πηγές της Κρύας, στον ποταμό Ερκύνα της Λειβαδιάς, ένα τοπίο με μικρούς καταρράκτες, αιωνόβια πλατάνια και νερόμυλους.
    Όσες και όσοι θα συμμετέχουν στην πεζοπορία καλό θα είναι να φορούν πεζοπορικά ή αθλητικά παπούτσια και να έχουν σακίδιο.
    Κόστος μετακίνησης: 10 Ευρώ
   Αναχώρηση: 8.30 π.μ., Αρχαιολογικό Μουσείο( Πατησίων)
                                         9.00 π.μ. Προαστιακός σταθμός Πεντέλης
   Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
Δημάκου Μάρω: 210-3823936 και 6980834230
Παπαθεοδώρου Μένια: 210-6131539 και 6972270087
    Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών – μέχρι 48 άτομα – θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

    Θα χαρούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου