ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ


Δημοσιεύουμε  την   Υπουργική απόφαση με την όποια θα υπολογίζονται οι επικουρικές συντάξεις μας καθώς και τις δυο εγκυκλίους που δεν είχαν εκδοθεί  με αποτέλεσμα  να   μη μπορούν να υπολογιστούν οι   συντάξεις:  
(Ελπίζουμε να βοηθηθείτε να υπολογίσετε τη σύνταξη που θα πάρετε).

                                 ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ



ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΔΥΟ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ





6 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον να μη μας δουλεύουν τόσο προκλητικά ρε συνάδελφοι . Ποιος μπορεί να υπολογίσει όλα αυτά. Τόση φασαρία για να περικόψου και άλλο τις επικουρικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα άλλα τα έχω καταλάβει……….. Αυτό όμως με το : « ισόβια ράντα ζωής χήρου/ας με βάση την πιθανότητα να είναι στη ζωή και να μην έχει ξαναπαντρευτεί » ξέρει κανείς να μου πει τι είναι;
    Κ. Τ Δευτεροπαντρεμένος απο Βόλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ο νομοθέτης ξέχασε να λάβει υπόψη του και την παράμετρο αν κάποιος ή κάποια είχε συνάψει παράνομους δεσμούς. Και βέβαια πρέπει να υπολογίσει πόσο μετράει περισσότερο ο εραστής ή η ερωμένη . Εγώ ως γυναίκα - επειδή κινδυνεύουμε περισσότερο και δυσκολευόμαστε περισσότερο- κρίνω ότι πρέπει να έχουμε bonus στην επικουρική. Παρακαλώ να το προωθήσετε για λόγους ισονομίας Μ.Κ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε λέτε ευτυχώς που ο ΣΥΡΙΖΑ προστάτευσε τις επικουρικές γιατί οι προηγούμενοι σκόπευαν να τις καταργήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε καταλαβαίνω Ανώνυμε . Αν σου τις κατεβάσω στα τάρταρα μπορώ να ισχυριστώ ότι τις έσωσα . Αυτό είναι λογική; Μ.Κ

      Διαγραφή
  5. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ11 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:39 π.μ.

    ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ
    Με αφορμή (για πολλοστή φορά) τα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα συναδέλφων που ένιωσαν εξαπατημένοι από τους επιτήδειους συνταξιοπατέρες και παραμυθατζήδες δικηγόρους, οι οποίοι τους έταζαν λαγούς με πετραχήλια σχετικά με την επιστροφή των παράνομα παρακρατηθέντων για την υγειονομική περίθαλψη και, επειδή κάποια κυβερνητικά συνδικαλιστικά στελέχη προκρίνουν σήμερα να γίνονται οι αγώνες των εργαζομένων και των συνταξιούχων......στους διαδρόμους των δικαστηρίων, των εισαγγελέων διαφθοράς και των δικηγορικών γραφείων , ας το ξεκαθαρίσουμε .
    Είναι γεγονός ότι το υπάρχον συνδικαλιστικό κίνημα και οι εκπρόσωποί του έχουν σε μέγιστο βαθμό απαξιωθεί για αντικειμενικούς αλλά και για υποκειμενικούς λόγους και ως εκ τούτου και οι κινητοποιήσεις τους (λιτανείες ) είναι αναποτελεσματικές και δε συσπειρώνουν και ούτε πείθουν ότι μπορεί να νικήσουν.
    Είναι επίσης γεγονός πως υπάρχουν πολλοί που για διάφορους λόγους πιστεύουν στην «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη, έξω από τις κοινωνικοιστορικές παραμέτρους της εποχής και χωρίς να εξετάζουν ποιος είναι αυτός που την εφαρμόζει και για ποιον .
    Έτσι λοιπόν είναι μάλλον εξηγήσιμο γιατί πολλοί συνάδελφοι διατηρούν αυταπάτες για το ρόλο που μπορεί να παίξει η δικαιοσύνη και προστρέχουν σε αυτή ως το τελευταίο καταφύγιο.
    Όταν είναι κάποιος σε απόγνωση, ψάχνει να βρει κάπου να ακουμπήσει και, όταν νοιώθει πόσο μεγάλη αδικία του γίνεται , δεν μπορεί παρά να ελπίζει ότι κάποιος θα βρεθεί να τον δικαιώσει, αρκεί να του αναθέσει τις δικές του υποχρεώσεις, με την ελπίδα ότι, αφού έχει το δίκιο με το μέρος του, δε γίνεται να μην αναγνωριστεί!
    Είναι πολύ πιο εύκολο να ακολουθήσει κανείς το δρόμο της ανάθεσης από το δρόμο του αγώνα, παρόλο που ξέρει πως , ό,τι έχουν κατακτήσει οι εργαζόμενοι, αυτό έγινε με αγώνες και θυσίες .
    Εμείς όμως έχουμε υποχρέωση να λέμε πάντα αυτό που πιστεύουμε και να μην καλλιεργούμε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες .
    Από την πρώτη στιγμή λοιπόν τονίσαμε ότι με όπλο την αισιοδοξία της βούλησης και, παρά την απαισιοδοξία που πηγάζει από τη γνώση της σημερινής πραγματικότητας, το μόνο που έχουμε να προτείνουμε είναι η βεβαιότητα- θεμελιωμένη ιστορικά, ότι αυτός που αγωνίζεται μπορεί και να μη νικήσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει τα πάντα.
    Δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι για την άμεση επιτυχία των αγώνων μας, όμως δεν πρόκειται ποτέ να περιμένουμε να μας σώσουν οι κάθε λογής Αϊ Βασίλιδες με τις λοταρίες τους , τις χάνδρες και τα καθρεφτάκια! 11 ΔΕΚ. 2017
    ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Ε.Σ.ΕΚ



    ΑπάντησηΔιαγραφή