ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).  
 ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3230073, 210-3236544, 210-3221255 , 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
                                                                                                      Αθήνα      19  ΝΟΕ  2017
 Πέμπτη, 23 ΝΟΕ, 2017, ώρα 10.00, συλλαλητήριο  στην πλατεία Εθνικής    Αντίστασης (Κοτζιά) και πορεία στο Υπουργείο Υγείας( Αριστοτέλους)               
·         Η κυβέρνηση ακολουθώντας τα δικά της μνημόνια και τις μνημονιακές δεσμεύσεις των προηγούμενων  επιδεινώνει καθημερινά τις συνθήκες ζωής των συνταξιούχων, των εργαζομένων και όλου του λαού. 
·         Ό,τιδήποτε είναι Δημόσιο πρώτα απαξιώνεται και μετά προσφέρεται στα ιδιωτικά συμφέροντα.  Ξεκίνησε  από τα ακίνητα ( ορυκτός πλούτος, λιμάνια, αεροδρόμια, τρένα, ενέργεια, νερό κλπ)  και πέρασε  στα δωρεάν δημόσια αγαθά της παιδείας, της υγείας και της πρόνοιας. 
·         Ειδικότερα στον τομέα της Δωρεάν δημόσιας υγειονομικής περίθαλψης, με πρόσχημα  πάντα την περιστολή της σπατάλης,  εφαρμόζει, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, περικοπές σε φάρμακα, εξετάσεις και άλλες παροχές υγείας, ώστε να αναγκάζουν τους συνταξιούχους να καλύπτουν από την πενιχρή τους σύνταξη τις ανάγκες τους με δική τους ευθύνη.
·         Και στον προϋπολογισμό του 2018 προβλέπονται  μειωμένα κονδύλια για τον ΕΟΠΠΥ, δημόσια Νοσοκομεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.  Έχουμε φτάσει στο σημείο σχεδόν σε κανένα Ν/Σ να μην υπάρχει μαγνητικός  τομογράφος  και οι συνταξιούχοι να  καταφεύγουν σε διαγνωστικά κέντρα για εξετάσεις, γιατί τα Ν/Σ υπολειτουργούν χωρίς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Ακραία, αλλά όχι  η μόνη περίπτωση, που  καρκινοπαθείς περιμένουν πάνω   από 6μηνο, για να πάρουν σειρά για χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ πάντα θα ενισχύει   το κοινό μέτωπο με όλους τους συνταξιούχους και τις ομοσπονδίες εργαζομένων για την υπεράσπιση του δημόσιου συστήματος υγείας. Γι΄αυτό την Πέμπτη, 23 ΝΟΕ, ώρα 10.00, θα είμαστε   όλοι  στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.  Θα ακολουθήσει   πορεία στο Υπουργείο Υγείας, για να απαιτήσουμε δωρεάν Νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας.

                          
                                Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

                  Ο  πρόεδρος                     Ο  Γ. Γραμματέας

               Τάσος   Σταυρόπουλος              Σταύρος  Κωστόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου