ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ 
 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).  
  ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3230073, 210-3236544, 210-3221255 , 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
                                                                                                 Αθήνα    27.9.2017
Όχι στις  διώξεις αγωνιστών που εκδηλώνουν την αλληλεγγύη τους  στα θύματα της κυβερνητικής πολιτικής
·        Η  Κυβέρνηση   Σύριζα-  ΑΝΕΛ , πιστός  εντολοδόχος  της Ε.Ε  και των δανειστών, όχι μόνο θεσμοθετεί αντιλαϊκά μέτρα,  αλλά και δε διστάζει να διώκει ακόμη και αυτούς που  εκδηλώνουν την αλληλεγγύη τους στα θύματα της πολιτικής της.
·        Στο  Άργος, μετά από καταγγελία συμβολαιογράφου, η Αστυνομία προχώρησε  στη σύλληψη  19 μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών  και τους απαγγέλθηκε  κατηγορία για «παρακώλυση  συναγωνισμού (πλειστηριασμού).
·        Οι συνταξιούχοι  εκπαιδευτικοί  καταγγέλλουν την ποινικοποίηση των αγώνων και την καταστολή.  Στέκονται  στο πλευρό των λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται  από την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης  και απαιτούν την κατάργηση  των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την   προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, τη διαγραφή των χρεών προς τις τράπεζες  και  το κράτος, και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους  στους  διωκόμενους  του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Άργος.  Η  θεσμοθέτηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα   δισταγμό να αποβάλει και το τελευταίο φύλο συκής , για να πάρει οριστικά  διαζύγιο  με ό,τι έχει σχέση  με το λαϊκό κίνημα και τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.
·        Το Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ  καλεί τους  συναδέλφους εκπαιδευτικούς να εκδηλώνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους  σε όσους  είναι θύματα της  πολιτικής της κυβέρνησης  και Ε.Ε  και  σε  όσους  διώκονται γιατί  βγαίνουν στους δρόμους, διαμαρτύρονται και στέκονται  στο πλευρό εκείνων που χάνουν τα σπίτια τους.
                                     Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

                              Ο  πρόεδρος                     Ο  Γ. Γραμματέας

                 Τάσος   Σταυρόπουλος           Σταύρος  Κωστόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου