ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Θεατρική βραδιά

Θεατρική βραδιά

Η ομάδα ¨ΟΔΟΙΠΟΡΟΙ» που επιχειρούν  ένα οδοιπορικό σε τόπους δουλειάς, σε συνδικάτα, σε συλλόγους νεολαίας και γυναικών, σε κάθε χώρο, σε κάθε γειτονιά,  το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου  2017, ώρα 21.00, συναντάει τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς (ΠΕΣΕΚ) στο χώρο Art Garage Σολωμού 13  Όροφος 3ος και κάνει μια βιωματική κατάθεση χωρίς κανένα αντίτιμο. Με μόνο «κέρδος» το διάλογο, το ξεβόλεμα, τη δράση… παρουσιάζει τη «ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ», ένα θεατρικό αναλόγιο, με μινιμαλιστικό αυτοσχεδιασμό και ζωντανή μουσική, από το μυθιστόρημα του Κάρλος Φουέντες «Κρυστάλλινα Σύνορα».

Θα προλογίσει ο Θανάσης Σκαμνάκης.

 
Συμπράττουν οι: 

χριστίνα Καγιάφα (τραγούδι)
Χρύσανθος Μαρούλης (κιθάρα, φλογέρα),
Γιάννης Σκιτζής (κρουστά),
Σαράντος Φράγκος (αφηγητής).

Είσοδος: Ελεύθερη

Κάρλος Φουέντες: Ο μαγικός του ρεαλισμός μυρίζει φούρνο, ψωμί, πέτρα. Ο μυθιστορηματικός του χώρος είναι η κοινότητα. Όχι η “τελειότητα της μοναξιάς”, αλλά η “ατελής” συλλογικότητα που “μπορεί να γίνει η πιθανή τελειότητα”. Οι φωνές των ηρώων του είναι και δικές μας φωνές, όλων όσων υπάρχουν μέσα και έξω από τα βιβλία.
Φωνές που τολμούν “να μιλούν, να ονοματίζουν, να αποκαλύπτουν”.
Τα έργα του είναι σπουδαία όχι γιατί καταγράφουν με τρόπο θαυμαστό, αλλά γιατί διεκδικούν. Διεκδικούν το παρόν – το παρόν όλων μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου