ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ 
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).
   ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3230073, 210-3236544, 210-3221255 , 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

                                                                                Αθήνα  29.10.2016

·        Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, ώρα 10 π.μ,   Πλατεία   Εθνικής  Αντίστασης,  νέα  κινητοποίηση  συνταξιούχων
·        Οι  συνταξιουχικές οργανώσεις  πραγματοποιούν  συλλαλητήριο  στην Πλατεία Εθνικής  Αντίστασης, για να διαμαρτυρηθούν  για τις νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, για τις επιστολές Κατρούγκαλου, που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας,  για τον επικείμενο επανυπολογισμό των κύριων συντάξεων  και για  να υπερασπισθούν τους κόπους μιας ζωής που θυσιάζονται  στο βωμό των μνημονίων.
·        Όλοι οι συνταξιούχοι στους δρόμους και στα συλλαλητήρια. Όσο  είμαστε στην αναμονή, όσο περιμένουμε  ότι  η πολιτική αυτή θα καταρρεύσει  μόνη της  από την αγανάκτηση των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων, οι  συντάξεις μας θα εξαϋλωθούν. Η  κυβέρνηση  Σύριζα- ΑΝΕΛ   που  δε δίσταζε να κόψει το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους θα καταφεύγει  σε  συνεχείς μειώσεις των συντάξεων, που προβλέπονται   στο 3ο  μνημόνιο  και περνάνε  κάθε χρόνο  στους προϋπολογισμούς.  Κανένας  δεν πρέπει  να έχει αυταπάτες.   
                                 Όλοι    στο συλλαλητήριο

                                 Για το  Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ
                        Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου