ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).   
 ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3230073, 210-3236544, 210-3221255 , 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

                                                                                              Αθήνα   4.6.2016

Τετάρτη,  8 Ιουνίου, ώρα   10.00, πλατεία  Εθνικής  Αντίστασης,  κινητοποίηση  συνταξιούχων

  • Τετάρτη, 8 Ιουνίου, ώρα   10.00, πλατεία  Εθνικής Αντίστασης, οι συνεργαζόμενες   συνταξιουχικές  οργανώσεις  καλούν  σε συγκέντρωση  όλους τους συνταξιούχους, Ιδιωτικού  και Δημόσιου  Τομέα,  για να διαμαρτυρηθούν  για την κατάσταση  που επικρατεί  στην υγεία και για  να συμπαρασταθούν  στους υγειονομικούς  που  κατέρχονται σε 24ωρη  απεργία για την υπεράσπιση  της Δημόσιας  Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.  Θα  ακολουθήσει  πορεία προς  το Υπουργείο  Υγείας (Αριστοτέλους  17).
  • Το  Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ  θα  συμμετάσχει  με πανό  στη συγκέντρωση. Απαιτούμε  δημόσιο, δωρεάν, καθολικό σύστημα Υγείας - Περίθαλψης. Όλοι γνωρίζουμε  τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν  στο  χώρο  της περίθαλψης.  Η κυβέρνηση  προωθεί μέσω της υποτιθέμενης  «πρωτοβάθμιας  φροντίδας υγείας» την απόσυρση του κράτους  από τις κοινωνικές δαπάνες, την ενίσχυση  των ασφαλιστικών εταιρειών και την ανάθεση  της υγειονομικής  περίθαλψης  στην ιδιωτική  ασφάλιση  μέσω των επαγγελματικών ταμείων ή  υποχρεωτικών   ιδιωτικών  ασφαλιστηρίων.
  • Την ίδια ημέρα και ώρα  12.30, στα Προπύλαια, ΟΛΜΕ  και ΔΟΕ, οργανώνουν συλλαλητήριο  και πορεία διαμαρτυρίας   στη Βουλή,  για τη  συρρίκνωση  της δημόσιας  εκπαίδευσης, για το  μη  διορισμό εκπαιδευτικών, για την κατάργηση  του ολοήμερου  σχολείου και για τις νέες αντιεκπαιδευτικές  « μεταρρυθμίσεις».

                                                  Για το  Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ
      Ο πρόεδρος                         Η  Γ. Γραμματέας 
   
                        Τασος Σταυροπουλος                              Ροζιτα  ΣουραήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου