ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΤΠΥ



7 σχόλια:

  1. Το τρίμηνο πότε θα καταβληθεί; Αν είναι στο τέλος Μαϊου είναι καλά αν όμως είναι στο τέλος Ιουνίου έχει φαγωθεί ένας μήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος Ιουνιου συναδελφε. Δεν το διάβασες; Και απο ότι λένε το μέρισμα θα κοπεί και τουλαχιστον 33%.Πόσα ψέματα μας είπαν.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτό έκανα το σχόλιο συνάδελφε γιατί δεν είδα πούθενα να αναφέρετε ότι εκτός από την περικοπή που ετοιμάζουν θα φάνε και ένα μήνα

      Διαγραφή
  3. βεβαιότατα ο ένας μήνας πάει υπέρ πίστεως. Με λογιστικές αλχημείες μας τρώνε, όπως φαίνεται ένα μήνα. Και μετά; Τι θα ακολουθήσει και τι κάνετε ως Δ.Σ της ΠΕΣΕΚ; θα το καταπιούμε και αυτό;Πολύ φοβούμαι με το να να μας ζαλίζουν ότι δε θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις προετοιμάζουν το έδαφος να δεχθούμε τη διάλυση του Μετοχικού, τη μείωση του ΤΕΑΔΥ και την κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ. ή κάνω λάθος. Αναμένουμε ενημέρωση για το τι μας ετοιμάζουν.Και κάτι που δεν πρέπει να μας διαφεύγει : η μείωση του αφορολόγητου δεν είναι μείωση συντάξεων; Γιατί ανέχεσθε τέτοια κοροϊδία; Γιατί μας κοροϊδεύει τόσο ασύστολα ο Κατρούγκαλος; συγνώμη για το ύφος μου, αλλά με έχουν κάνει νευρασθενικό. Αυτοί θα μας στείλουν στον άλλο κόσμο γυμνούς. Θα μας τα πάρουν όλα. ΑΓΡΙΝΙΟ νέος συνταξιούχος που πίστευε ότι θα ηρεμήσει μετά τη σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως στοέγγραφο που έχετε αναρτήσει έντεχνα δεν αναφέρεται ότι χάνουμε ένα μήνα. Έμείς δεν είμαστε απατεώνες, όπως οι υπουργοί, για να πονηρευόμαστε τι κρύβεται πίσω από κάθε απόφαση. Για μας τους αφελείς , πρέπει μια ανακοίνωση που να το λέει ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιδού πως χάνεται ο ένας μήνας με τις φτωχές γνώσεις που έχω ως διατελέσας εκκαθαριστής σε δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων.
    Για το 2016 έπρεπε να εισπράξουμε: 29/1 το Φλεβάρη, 29/2 τον Μάρτη,29/3 τον Απρίλη, 29/4 τον Μάη, 29/5 τον Ιούνιο, 29/6 τονΙούλιο, 29/7 τον Αύγουστο, 29/8 τον Σεπτ. 29/9 τον Οκτ. 20/10 τον Νοε, 29/11 τον ΔΕΚ ΚΑΙ 29/12 τον Γενάρη του 2017. σύνολο 12 μερίσματα εντός του 2016.
    Τώρα θα εισπράξουμε εντός του 2016: 29/1 τον Φλεβ., 29/2 τον Μάρτη, 29/6 Απρίλη, Μάη και Ιούνιο, 29/9 Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτ. 29/12 Οκτ. Νοε και Δεκ. σύνολο μερίσματα εντός του 2016 11. Ιδού η λογιστική αλχημεία της κυβέρνησης. Οποιος πιστεύει ότι δε χάνεται ένας μήνας και το αποδείξει, θα τον προσλάβει ο κατρούγκαλος ως σύμβουλο. Ιδού η Ρόδος,ιδού και το πήδημα από την κυβέρνηση της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μέρισμα του Γενάρη του 2016 το πήραμε το Δεκέμβρη του 2015.

      Διαγραφή