ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΠΕΜΠΤΗ 10/3 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ   ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3330073, 210-3236544, 210-3221255
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
                                                                                        Αθήνα  5.3.2016

                    ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ          

      Πέμπτη, 10/3, ώρα  10.00,  συλλαλητήριο,
Πλατεία  Εθνικής  Αντίστασης

·         Πέμπτη,  10 Μαρτίου, ώρα 10.00,  στην πλατεία  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ,  με πρωτοβουλία  των συνεργαζόμενων   συνταξιουχικών οργανώσεων  ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑΤ,ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, θα γίνει συγκέντρωση- συλλαλητήριο  ενάντια  στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
·         Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι ενωμένοι  στους δρόμους για να αποτρέψουν  την κατάθεση    του νομοσχεδίου Κατρούγκαλου , που αυτές τις ημέρες  περνάει από το έλεγχο της τρόικας,   προτού κατατεθεί  στη Βουλή. 
·         Οι νέες μειώσεις των κύριων συντάξεων και επικουρικών που προτείνει  η Ε.Ε,  η   εγκατάλειψη  του ΜΤΠΥ  από  την κυβέρνηση και  η αδυναμία του να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει  προς τους Μερισματούχους, μας υποχρεώνουν να βρεθούμε  στους δρόμους μαζί με όλους τους συνταξιούχους.  Όλοι μαζί μπορούμε να απαιτήσουμε και να διεκδικήσουμε:   Απόσυρση  του αντιασφαλιστικού  νομοσχεδίου, δημόσιο  σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, δημόσια  δωρεάν, καθολική, περίθαλψη, αυξήσεις  στις συντάξεις μας, επαναφορά της  13ης  και 14ης  σύνταξης.
·         Το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ θα είναι  με  πανό στην πλατεία ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.  
                       Από  το  Δ. Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου