ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΣΕΚΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ   ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3330073, 210-3236544, 210-3221255
Αθήνα    14.2.2016                        
  Επείγουσα  ανακοίνωση για Γ.Σ και εκλογές
1.      Τρίτη,1.3.2016,   θα γίνει η εκλογοαπολογιστική Γ.Σ του σωματείου μας, στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών , 1ος όροφος, Δ. Σούτσου 46 και Λ. Αλεξάνδρας, απέναντι από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ των Αμπελοκήπων.
2   2.     Ώρα Γ.Σ  10.00.   Οι εκλογές  Θα αρχίσουν  μετά  τη Γ.Σ (περίπου ώρα 13.00)  και  θα συνεχισθούν  μέχρι  ώρα  18.00. Παράκληση οι υποψηφιότητες  παρατάξεων  και μεμονωμένων υποψηφίων - για τη διευκόλυνση  εκτύπωσης των ψηφοδελτίων - να υποβληθούν μέχρι Πέμπτη  25/2, 10.00 π.μ στα email:     tasstavro@gmail.com    και stakost53@gmail.com.   
3     Η  ετήσια συνδρομή εγγραφής στο σωματείο έχει  οριστεί  σε  10€. Για όσους συναδέλφους διαμένουν στην επαρχία το ποσό της συνδρομής ορίζεται 5€, επειδή μπορεί να δίνουν συνδρομή και σε τοπικά παραρτήματα. Όσοι συνάδελφοι θέλουν να ενισχύσουν το σωματείο, μπορούν να καταθέτουν τη συνδρομή τους στο λογ.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 16976975702 (Σταύρος  Κωστόπουλος- Δήμητρα Ρήγα).  Παράκληση όσοι καταθέσουν τη συνδρομή τους στην τράπεζα να δηλώσουν το όνομά τους και να μας στείλουν τα στοιχεία τους με τη διεύθυνση διαμονής τους στο  email του σωματείου:    syntaxekpedeftikoi@gmail.com. Όσοι  έχουν καταβάλει συνδρομή μετά την 1.9.2015  θεωρούνται ότι  είναι οικονομικά ταχτοποιημένοι για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά 2015-2016  και θα ψηφίσουν χωρίς να καταβάλουν συνδρομή. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι -και οι νέοι  συνταξιούχοι  οι επιθυμούντες να εγγραφούν για πρώτη φορά στο σωματείο μας-θα καταβάλουν  τη συνδρομή των 10€ ή 5€,για τους εξ επαρχίας που είναι ενταγμένοι  σε παράρτημα. (Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών)
4.                  Στη Γ.Σ  θα κληθούν  εκπρόσωποι  στα ταμεία μας  για ενημέρωση.   
5.   Το σωματείο απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. Η  δύναμή μας εξαρτάται από τη δική  σας συμμετοχή. Ένα σωματείο δυνατό και που αντιστέκεται , ακούγεται και έχει κύρος.
                          Για την Π.Ε.Σ.ΕΚ
   Ο πρόεδρος                                Η  Γ. Γραμματέας
Τάσος Σταυρόπουλος                      Πόπη Μαζοκόπου3 σχόλια:

  1. ευχαριστουμε το ΔΣ και ας συμετασχουμε μαζικα στις εκλογες εκλεγοντας οσους θεωρουμε καλυτερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστουμε το ΔΣ και ας συμετασχουμε μαζικα στις εκλογες εκλεγοντας οσους θεωρουμε καλυτερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστουμε το ΔΣ και ας συμετασχουμε μαζικα στις εκλογες εκλεγοντας οσους θεωρουμε καλυτερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή