ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ   ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3330073, 210-3236544, 210-3221255
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
                                                                                                   Αθήνα   11.2.2016
   ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Παρασκευή  και  Σάββατο, 12 και  13  ΦΕΒ   στο  ΣΥΝΤΑΓΜΑ  μαζί με τους αγρότες
·         Ο αγώνας των αγροτών ενάντια  στο  νέο  αντιασφαλιστικό  νομοσχέδιο  είναι και δικός μας  αγώνας. Το  νομοσχέδιο  με τα νέα φορολογικά μέτρα  εξοντώνουν   τους αγρότες και  κανένας αγρότης ή κτηνοτρόφος   δεν πρόκειται να επιβιώσει. Το  νομοσχέδιο Κατρούγκαλου ολοκληρώνει  το  ξεκλήρισμα του  αγροτικού πληθυσμού που έχει συρρικνωθεί  δραματικά εξαιτίας  της κοινής αγροτικής που έχει εφαρμόσει  η Ε.Ε  στη χώρα μας. Νίκη των αγροτών αυτή  τη χρονική περίοδο  που βρίσκονται  στο δρόμο,  σημαίνει νίκη για τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, νέους επιστήμονες, μικροεπαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους , ανέργους. Όλοι βρίσκονται  στο στόχαστρο  της νέας αντιασφαλιστικής μεταρρύθμισης που ολοκληρώνει  τη διάλυση της κοινωνικής  ασφάλισης.
·         Ο ξεσηκωμός των αγροτών  δείχνει   το δρόμο που έπρεπε  να είχαν ακολουθήσει  οι συνδικαλιστικές ηγεσίες  μετά τη δημοσιότητα του νομοσχεδίου Κατρούγκαλου.  Μόνο ένα παλλαϊκό Μέτωπο  εργαζομένων και συνταξιούχων μπορεί αυτή τη στιγμή να αποτρέψει την ψήφιση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου και τελικά να ανατρέψει  την πολιτική της κυβέρνησης –Ε.Ε  και ΔΝΤ. Χωρίς τη σύγκρουση  αυτή με το  σύνολο της πολιτικής που  υποστηρίζει  τα μνημόνια  σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι  δεν πρόκειται να νικήσουν  και οι συντάξεις  θα  γίνουν    ένα απλό φιλοδώρημα.
·          Όλοι μαζί μπορούμε  να νικήσουμε. Οι αγρότες  δείχνουν το  δρόμο. Παρασκευή  και Σάββατο όλοι στο Σύνταγμα. Παρασκευή ,ώρα  17.00. Σάββατο από τις 12.00 το μεσημέρι. Αλληλέγγυοι  στον αγώνα τους  για την ανατροπή της πολιτικής   που  μας  αφαιρεί το μόχθο  μια ζωής.
                                           Από  το    Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου