ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΜΠΤΗ 4/2 Η ΠΕΣΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ





ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ   ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3330073, 210-3236544, 210-3221255
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr                          Αθήνα 31.1.2016
     

                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πέμπτη, 4/2,  ώρα   10.30,  Μουσείο-Πολυτεχνείο,   συμμετοχή  στο  συλλαλητήριο

·         Η  Π.Ε.Σ.ΕΚ   συμμετέχει  στο  συλλαλητήριο ενάντια  στο ασφαλιστικό  νομοσχέδιο. Όλοι μαζί, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι,  πρέπει να δώσουμε τη μάχη να μην  κατατεθεί στη Βουλή  το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου.  Μόνο ένα Μέτωπο αντίστασης απέναντι  στην ολοκληρωτική  διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης  που επιχειρείται,  μπορεί  να αποτρέψει και τελικά να ανατρέψει την πολιτική της κυβέρνησης-      ΕΕ-ΔΝΤ.
·         Παρά τις αλχημείες του Κατρούγκαλου, με το νέο  ασφαλιστικό  μειώνονται  δραματικά οι κύριες και επικουρικές συντάξεις, το  ΜΤΠΥ  απαξιώνεται πλήρως με την κατάργηση των κοινωνικών πόρων , νέα μείωση προβλέπεται  για το ΕΦΑΠΑΞ που   έχει σταματήσει να χορηγείται   από 1.9.2013.  Η  δέσμευση  της κυβέρνησης στο νέο προϋπολογισμό για περικοπή από την κοινωνική ασφάλιση  1,8  δις  ευρώ δεν αφήνει καμιά αμφιβολία  για το  που  οδηγούνται  οι συντάξεις μας με το νέο ασφαλιστικό.
·         Το  Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ  καλεί  όλους  τους  συνταξιούχους  να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Από τη δυνατότητά μας να υπερασπισθούμε  στο  δρόμο τη σύνταξη και την αξιοπρέπειά μας θα κριθεί η ανατροπή της αντιασφαλιστικής πολιτικής της κυβέρνησης.
·         Όλοι  στο Μουσείο-Πολυτεχνείο, Πέμπτη, 4.2,  ώρα 10.00, κάτω από το πανό  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ.

                          Από  το Δ.Σ  της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου