ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΙΤΗ 19/1 ΣΤΙΣ ΩΡΑ 10.00 ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ   ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3330073, 210-3236544, 210-3221255
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

Τρίτη, 19/1, συλλαλητήριο  συνταξιούχων,  ώρα 10.00,  πλατεία  Εθνικής  Αντίστασης (πρώην  Κοτζιά)
·         Το  Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ  καλεί τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς  στο συλλαλητήριο της Τρίτης, 19/1, ώρα 10.00, στην πλατεία Εθνικής  Αντίστασης. Η  σταθερή αντίδρασή μας ενάντια στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης   που προωθεί η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου   είναι η μόνη ελπίδα που μπορεί να ανατρέψει τελικά  την πολιτική της κυβέρνησης, Παρά τις αλχημείες  που χρησιμοποιούν τα   κυβερνητικά στελέχη, με το νομοσχέδιο επέρχονται σημαντικές μειώσεις όχι μόνο στις επικουρικές, αλλά και στις κύριες συντάξεις.   Ο επανυπολογισμός των συντάξεων και ο υπολογισμός  τους με το μέσο όρο των αποδοχών ολόκληρου του εργασιακού βίου  σε συνδυασμό με τα μειωμένα ποσοστά αναπλήρωσης  μετατρέπουν τις συντάξεις   σε προνοιακά επιδόματα.
·         Το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ κάνει έκκληση για την ενότητα όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.   Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αποτρέψουμε την κοινωνική καταστροφή. Η πολιτική της κυβέρνησης , Ε.Ε και ΔΝΤ  για τη  διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν  ανατρέπεται με ευχολόγια.
                                    Από το Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου