ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕ.ΩΡΑ 10.00






ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ  (ΟΛΜΕ)
ΑΘΗΝΑ    ΤΚ:10563
ΤΗΛ: 210 3230073
          210 3236544
Email : syntaxekpedeftikoi@gmail.com      
Blog :  syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

                                                                                            Αθήνα  23 ΝΟΕ. 2015

                             ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ    ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΩΝ

·         Πέμπτη , 26 ΝΟΕ,  ώρα 10.00, πλατεία  Δημαρχείου,  θα γίνει συγκέντρωση και συλλαλητήριο   συνταξιουχικών  σωματείων  ενάντια  στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.  Η Κυβέρνηση  με βάση το 3ο  μνημόνιο προωθεί  νέο  ασφαλιστικό  στη Βουλή  με το οποίο  προβλέπονται  νέες μειώσεις  στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις  μέσω νέου υπολογισμού των συντάξεων, συγχωνεύσεις  ταμείων.  Τα νέα  μέτρα  με τα όρια ηλικίας  που έχουν ψηφισθεί   βάζουν ταφόπλακα  στην κοινωνική ασφάλιση.   Κανένας  εργαζόμενος  σήμερα  δεν πρόκειται  να συμπληρώσει  40 χρόνια εργασίας  και να πάρει  πλήρη σύνταξη.  Με το νέο ασφαλιστικό και με  τα νέα όρια ηλικίας  οι συντάξεις  μετατρέπονται σε προνοιακό επίδομα.
·         Η  διάλυση  της δημόσιας  υγείας  ολοκληρώνεται. Τα Νοσοκομεία λειτουργούν χωρίς προσωπικό, φάρμακα δε χορηγούνται.
·         Οι συνταξιούχοι  πρέπει να  βρεθούν στους δρόμους. Η  πολιτική  της   Ε.Ε και του ΔΝΤ, που έχει   αποδεχθεί  πλήρως η κυβέρνηση και περνάει  αυτές τις ημέρες στη Βουλή,  πρέπει  να ανατραπεί. Το  τρίτο μνημόνιο πετάει στον Καιάδα  τους συνταξιούχους.  Δεν έχουμε άλλη επιλογή.
                    Για  το Δ.Σ   της Π.Ε.Σ.ΕΚ                                                                                     

                                       Ο   Πρόεδρος                      Η   Γ. Γραμματέας

                                          Τάσος  Σταυρόπουλος             Πόπη   Μαζοκόπου


2 σχόλια:

  1. Τώρα όλοι οι συνταξιούχοι και ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ενωτικά, δυναμικά, αγωνιστικά, πρέπει να δώσουμε την κατάλληλη απάντηση σε αυτούς που επιβουλεύονται τη ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έστω και καθυστερημένα κατάλαβαν ορισμένοι ότι οι συνταξιούχοι κατα 99,9% έχουν κοινά συμφέροντα. Ας βάλουν πρώτα αυτά και μετά το ΠΑΜΕ το ΜΕΤΑ το.... ΠΡΙΝ και δεν ξερω τι άλλο.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή